Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nőknek minél többet enged a férfi, annál jobban elszemtelenednek?
Nem provokatív kérdésnek szánom de nem tudom szebben megfogalmazni. Több párkapcsolaton vagyok túl, eleinte úgy álltam a nőkhöz, ahogyan a szüleimtől láttam: az a jó ha a párjának minél nagyobb teret enged a férfi, elhalmozza ajándékkal, szeretettel odafigyeléssel. Ebben a szellemben két kapcsolatot vittem végig de egy se tartott több mint egy évig, mind a kettő megcsalással végződött és nem az én részemről. Az egyik barátnőm a távolságra hivatkozott (más megyében lakunk de a hét 5 napján egy városban tartózkodunk) a másiknál az volt az indoklása, hogy lényegében túl jó ember vagyok hozzá, majd lelépett egy nála 3 évvel fiatalabb bulis hülyegyerekkel.
Itt betelt a pohár és elgondolkodtam mit csinálok rosszul. Bele gondoltam abba, hogy a szüleim kapcsolata valóban olyan tökéletes-e mint ahogy lefestik előttem és rájöttem, hogy anyám sajnos elég sokszor apum feje felett döntött ő pedig ki kell mondani sokszor papucs volt. Összeszedtem magam és ezek után úgy bántam a nőkkel mint a barátaimmal, tehát ha valami nem tetszett az eddigi kedves félrehívás helyett frontálisan megmondtam - ha neki állt feljebb, keményen aláztam. Erre mi történt? Kis sértődés és szipogás után tudtunk egyenlő felekként beszélni, kompromisszumot kötni és megoldani a dolgokat, és eszébe se jutott onnantól, hogy megcsaljon vagy hülye indokokkal megalázzon, elhagyjon. Ezek persze az én tapasztalataim de mindebből azt szűrtem le, hogy a nők olyanok, mint a gyerekek, folyton puhatolják a határokat, hogy a párjuk eléggé férfi-e még és ezért igenis kell az, hogy a párjuk odalépjen nekik és érezzék, hogy hol az elég. Mert ebből kiderül az is, hogy a férfi külső veszély esetén képes-e megvédeni a családját. Egyfajta tréningként is felfogható...kinek mi a véleménye erről? 26/f
Ne köszöngesd, most jön a rage... Most olvasom a többi hozzászólásodat. Te is felszálltál a "fejtsük meg együtt a világot és a nőket az ösztönök alapján" antifeminista/redpill/pua vonatra. Ugyanazokat a bugyuta fogalmakat lököd, mint a többi "felébredett". Figyi, az előző énedhez képest, akit folyton átvertek most egy paraszthajszállal okosabb vagy, de ez az ösztönközpontú világnézet kiüresíti az emberi kapcsolatokat. Azért hagyj helyet a személyiségnek is , ne csak a 23. pár kromoszómát nézd...
"de ez sajnos különösen a nőknél, akik érzelmi alapon működtök meglepően kevéssé igaz. " Háhh, a kedvenc részem! XD Kérdező, a kérdésnél még bíztam benne, hogy nem a közhelygyűjteményt fogod idézni. A gyk rá a bizonyíték, hogy a férfiak pont annyira az érzelmeik rabjai, mint a nők! Amikor a nőket szidják és próbálják racionalizálni a szemétségeiket az ösztönre, hipergámiára, poligámiára, exogámiára, shit tesztre és a többi hülyeségre hivatkozva; ismeretleneket r.bancoznak le, jóslatokba bocsátkoznak, hogy kit fognak megcsalni és elhagyni 30 évesen, hogy aztán nevelje egyedül a gyerekeket; amikor hosszas fejtegetésbe kezdenek egy hölgy válaszoló párkapcsolatáról, melynek a konklúziója az, hogy a nő nem is ismer(het)i a párját, hiszen ő csak egy nő, bezzeg ez a sok idegen a gyk-n mindent tud, stb... Egy centivel sincsenek előrébb. Nézz meg egy átlag politikai fórumot, hogy zsidózzák és nácizzák egymást, érzelmek a köbön. (Most h a Jobbiknál gázok vannak gyönyörűen látszik ez a jelenség, ahogy két nagymagyarországos profilképű ember egymást fideszbérencezi.) Vagy nézz meg egy homeopátiás, lapos föld hívő, evotagadó vagy bármilyen áltudományos oldalt, mennyire hisztérikusan védik az igazukat. Nézd meg hogy szidják egymást a katolikusok és a protestánsok. Ezek neked még nem szúrták ki a szemedet?
Én ugyanezt tapasztaltam, csak férfiakkal. Az előző pasijaimnak a csillagokat is lehoztam volna az égről, mégis hisztiztek és kihajítottak végül (mindig olyan másfél év környékén)
Én ugyan nem lettem bunkó, és nem alázom a páromat, de egy kicsit összeszedtem magam, nem alázkodok meg, hanem EGYENLŐKÉNT kezelem a párom - láss csodát, egyből tökéletesen működik a kapcsolatunk.
Nem a nők ilyenek, hanem az átlagemberek. Az élet minden területén.
Miért? Mert az élőlények nagyrésze kapzsi. Ennyi. Nem kell túlmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!