Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nőknek minél többet enged a férfi, annál jobban elszemtelenednek?
Nem provokatív kérdésnek szánom de nem tudom szebben megfogalmazni. Több párkapcsolaton vagyok túl, eleinte úgy álltam a nőkhöz, ahogyan a szüleimtől láttam: az a jó ha a párjának minél nagyobb teret enged a férfi, elhalmozza ajándékkal, szeretettel odafigyeléssel. Ebben a szellemben két kapcsolatot vittem végig de egy se tartott több mint egy évig, mind a kettő megcsalással végződött és nem az én részemről. Az egyik barátnőm a távolságra hivatkozott (más megyében lakunk de a hét 5 napján egy városban tartózkodunk) a másiknál az volt az indoklása, hogy lényegében túl jó ember vagyok hozzá, majd lelépett egy nála 3 évvel fiatalabb bulis hülyegyerekkel.
Itt betelt a pohár és elgondolkodtam mit csinálok rosszul. Bele gondoltam abba, hogy a szüleim kapcsolata valóban olyan tökéletes-e mint ahogy lefestik előttem és rájöttem, hogy anyám sajnos elég sokszor apum feje felett döntött ő pedig ki kell mondani sokszor papucs volt. Összeszedtem magam és ezek után úgy bántam a nőkkel mint a barátaimmal, tehát ha valami nem tetszett az eddigi kedves félrehívás helyett frontálisan megmondtam - ha neki állt feljebb, keményen aláztam. Erre mi történt? Kis sértődés és szipogás után tudtunk egyenlő felekként beszélni, kompromisszumot kötni és megoldani a dolgokat, és eszébe se jutott onnantól, hogy megcsaljon vagy hülye indokokkal megalázzon, elhagyjon. Ezek persze az én tapasztalataim de mindebből azt szűrtem le, hogy a nők olyanok, mint a gyerekek, folyton puhatolják a határokat, hogy a párjuk eléggé férfi-e még és ezért igenis kell az, hogy a párjuk odalépjen nekik és érezzék, hogy hol az elég. Mert ebből kiderül az is, hogy a férfi külső veszély esetén képes-e megvédeni a családját. Egyfajta tréningként is felfogható...kinek mi a véleménye erről? 26/f
Igen, de nem erted, hogy nem azert nem pasizok a hata mogott, mert ez az o akarata? Soha egy darab agressziv megnyilvanulasa nem volt ellenem es masok ellen se nagyon, egyaltalan nem tartanek a reakciojatol, ha netan megcsalnam, tudtommal az exet se verte agyon emiatt, csak szakitottak :D
A tudatalattis hulyesegedre nem tudok mit mondani, mint irtam, nem volt ilyen parom es konkretan taszit amikor neha latok ilyen "hatarozott ferfiallatokat" a buszon pl egy pentek este, hordastul mennek bulizni es gondolom epp azon versenyeznek, ki tud a leghangosabban a legtahobb lenno. Es ilyenkor meg altalaban jozanok is. Egyaltalan nem arra gondolok ilyenkor, hogy milyen jol meg tudnanak vedeni, hanem inkabb arra, hogy miert kellett ugyanarra a buszra szallnunk.
Es manapsag mar egyaltalan nem mukodik olyan erosen a tudatalatti, amennyire szeretned hinni, valtozott a tarsadalom es valtoztak az elvarasok, manapsag a biztonsagot nem a fizikai ero jelenti, hanem a penz, ha mindenkepp a tudatalattival akarsz ervelni, sokkal inkabb lenne ertelme a penzzel ervelned, a tudatalatti biztonsagot akar, a tudat viszont eszleli, hogy ma mar a penz az amivel ezt elered.
Köszönöm kérdező. :)
Ennek ellenére mégis lepontoznak, de nem tudom miért, ha igaz. :)
Egyébként a srác, aki megengedte, hogy a haversrácnak aludjon a lány, már akkor jóval idősebb volt, mint én most, amikor ez történt. Egyszerűen csak ilyen a gondolatmenete...
21: De én mikor beszéltem arról, hogy meg kell verni a nőt, ha megcsal? :D Pont arról írtam, hogy éppen ezt kell elkerülni, és ennek as legjobb módja, ha végig domináns marad a férfi.
Az utolsó mondatoddal önmagadat cáfolod meg, igen, a pénz is éppen azért számít, mert ma ez a biztonságot nyújtani képes férfi elsődleges ismertetőjegye. Akinek pedig pénze van, az általában nem örökölte vagy a lottón nyerte, hanem ésszel (vagy gátlástalansággal) szerezte, jó az érdekérvényesítő képessége, ami megnyilvánul a párkapcsolatában is, ezáltal bejön a nőnek. Tehát itt is éppenhogy a tudatalatti dolgozik, nem maga a pénz kell a nőknek, hanem amit reprezentál - ezzel persze véletlenül sem mentegetem az aranyásókat, csupán rámutatok, hogy az sem feketén-fehéren negatív dolog, ha valakinek fontos a pénz.
18.
" Exem utólag saját bevallása szerint azzal tesztelt, hogy mennyit engedek neki, ha kiharcolja." Igen mert ő valami kicsavart logika vagy beidegződés alapján ezt gondolja, hogy a féltékenység a szeretet jele. Sok szappanoperában ezt látni, a hapsi kisajátítja, gyötri a nőt, azért mert mennyire szereti! Nem tartom normálisnak, mint ahogy azt sem, hogy amikor a kérdező úgy gondolja, épp verbálisan alázza a párját azzal mennyire helyre állnak a dolgok.
A verbális után meg egy ugrás a testi alázás. Na nem. Abban igazatok van, hogy mindenki időben húzza meg a határait, ne hagyja, hogy a párja arcoskodjon vagy rá telepedjen, kihasználja, de azt lehet mocskolódás nélkül határozottan az értésére hozni.
Szerintem meg maga a penz kell, ugyanis az a konkret eszkoz, nem a ferfi eszevel fizetjuk ki a dolgokat, hanem a penzzel, de most ez tok mindegy. Nekem a csaladom gazdag, igy tokre nincs szuksegem mas ferfiak penzere, ezek szerint ez felulir minden osztont, mert a parom se nem agressziv, se nem gazdag. Es dominansnak sem mondanam, mert a legtobb dologban altalaban alapbol egyet ertunk, nem tudnam megmondani, melyikunk javara dol a merleg.
Ezt a megcsalasos dolgot meg valahogy ugy tudnam leirni, miert nincs szuksegem masokra, es miert jo vele, nem azert, mert akkora dominanciat mutatna, hanem a hianya miatt. Amikor nagyon sok penzem van epp, akkor kevesebbet koltok, mert elvezem, hogy van. Ha keves penzem van akkor elkoltom mindet mert ennyivel ugyse tudok mit kezdeni. Ezt a parkapcsolatra vetitve, ha a parom nagyon szabalyozna, azt nem birnam es mondvan ugysincs vesztenivalom, mas utan neznek, akar csak artatlan flortokkek. De mivel nem vagyok lekorlatozva, jol erzem magamat es nem akarok feleslegesen balhet amikor minden oke.
En gyerek is utaltam lenni a sok gyoker szabaly miatt (nem komoly dogokra kell gondolni, hanem egesz aprosagokra, pl hogy 10-kor alvas meg ilyenek) es orultem, mikor elkoltoztem otthonrol es mindent ugy csinalhattam, ahogy nekem jo.
Nem lehetett nehéz dolgod, ha egyszer mindent készen megkaptál, nem irigyellek - illetve a pénzért igen, de hogy nem kellett megküzdened semmiért, azért egyáltalán nem.
"Es dominansnak sem mondanam, mert a legtobb dologban altalaban alapbol egyet ertunk"
Ha nem haragszol, élek a gyanúval, hogy itt szegény párod papucsnak van nézve :). Ilyen nincs ugyanis, hogy mindig, mindenben egyetértés van, ha ez a helyzet, ott az egyik fél inkább nyel, és a leírtak alapján ez nem te vagy.
"ezek után úgy bántam a nőkkel mint a barátaimmal" Végre, emberszámba veszed őket! Nem is tudod mennyire örülök, hogy végre ilyet látok. :D Hány olyat láttam már, hogy a nő az valami Szíriuszról idepottyant csodalény, akihez áhítattal kell közelíteni - de a mérleg másik serpenyőjében meg mindig ott volt a korlátozás, a nem komolyan vevés. A "durvább" bánásmóddal az "életképtelen nő" kategóriából kikerülnek a "velem egyenrangú ember" kategóriába. Most nem akarlak téged azzal vádolni, hogy te is így viselkedtél, csak egy kicsit beleszőttem a saját tapasztalataimat is.
"nők olyanok, mint a gyerekek" Mindenki ilyen. Ez a dzsungel törvénye. Mindenki feszegeti a határokat, a főnök is az alkalmazottal szemben, a kormány a lakossággal szemben, és a férfi is a nővel szemben, a diák a tanárral szemben stb. Fontos, hogy az alkalmazkodás ne menjen át önfeladásba, mert annak mindig koppanás a vége.
"párjuk odalépjen nekik és érezzék, hogy hol az elég. Mert ebből kiderül az is, hogy a férfi külső veszély esetén képes-e megvédeni a családját. Egyfajta tréningként is felfogható" Ez már kicsit a szokásos redpill blabla, de végül is ja. A lényeg az, hogy most már ki tudsz állni magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!