Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ösztönöznétek lusta, halasztós férfit?
Sziasztok. Alapvetően boldog kapcsolatban élek már egy éve, de van egy hatalmas problémám. Párom olyan típus, akinek mami papi sokat megadott, kitakarított utána, pénzelték, eleinte nagyon pénzszóró volt, de mióta mellette vagyok, én ezt tudom mérsékelni.
A nagyobbik probléma, ami ehhez kapcsolódó, és még nem találtam rá megoldást, az a lustaság és halasztás. Ez most egy égető dolog miatt fontos: tanulnia kéne. Érettségizni fog, két tantárgyból is (egy emelt), valamint jogosítványt szeretne, és le kéne vizsgázni kreszből.
Nem tanul. Ha rászólok, hogy kéne, megsértődik. Meg is bukott kreszből, pedig azon gyakorlatilag az is át tud menni, aki sose látott kresz szabályokat. Az érettségi vizsgákra még egy percet se tanult, pedig lassan itt van. Hogy ösztönözhetném, mi a megoldás? A legtöbb veszekedésünk alapja ez.
Nos, itt az a baj, hogy ő megszokta, hogy minden könnyen jött.
A saját hibájából tud tanulni - az rajtad múlik, hogy mennyire vagy vele türelmes, és mennyire támogatod még így is.
21/L
sehogy.
ez a típus a kemény pofonokból fog tanulni,vagyis akkor fog felnőni,amikor már nem lesz anyu és apu.
addig örök gyerek marad.
vagyis jobb ha nem próbálod megváltoztatni,hanem elfogadod és tovább szereted olyannak amilyen,vagy befejezed ezt a dolgot vele.
mert leírom még egyszer,nem fogod tudni megváltoztatni ezért kár is piszkálni,mert csak megutáltatod magad vele.
érettségi előtt megsértődik, hogy tanulnia kell?
nem fog az menni neki, meg más se nagyon.
6-8 éves gyerek érzelmi fejlettségén áll.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!