Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis, hogy ennyire dominansan viselkedik?
3 lehetőség van:
1. Megtanulsz csendben maradni és alárendeltként élsz elnyomva
2. Marad minden így és előbbutóbb agyvérzést kap a pasid vagy simán örökké veszekedtek
3. Szakítasz és keresel egy olyan férfit akit érdekel a véleményed és nem diktátorként szeretne érvényesülni.
Persze, hogy senki nem szereti, ha ez van. Azért mondom, gondold át, meg tudjátok-e beszélni, ha nem, meg akarod-e ezt a felállást szokni, akarod-e így folytatni. Szerintem gondold át, beszéljetek, zöldágra lehet vergődni, de hosszú és nehéz meló, te tudod, hogy rászánod az időt és energiát vagy nem.
30/f
>O azt mondja, hogy de hat o csak szenvedelyes
A szenvedélyesség már eleve egy nagyon rossz tulajdonság, de ő nem szenvedélyes, hanem agresszív. Ha most ilyen, akkor szerinted milyen lesz később? Szerinted hány év kell hozzá, hogy először megüssön? És aztán hány év kell ahhoz, hogy elhidd, hogy tényleg te vagy a hülye és tulajdonképpen a te hibád, meg is érdemled?
Nagyon vigyázz magadra.
Ennek a kapcsolatnak nem jósolok jövőt. Az egyik legalapvetőbb eleme egy jó kapcsolatnak a kommunikáció, ahol mindkét fél meghallgatja a másikat és elfogadja azt hogy a másik bizonyos dolgokban jobban tud valamit, sőt saját maga bevallja,hogy igen ebben igazad lehet. Én pár dologban egyáltalán nem értek egyet a barátommal,de ezen nem szoktunk vitatkozni, egyszerűen túltesszük magunkat ezen.
Kicsit tartanék a barátodtól olyan szempontból is,hogy ez az ellentmondást nem tűrő viselkedése rejtett agresszivitást mutat ami akár tettlegességig is fajulhat. Én egy napig nem bírom elviselni az ilyen személyeket,nemhogy 1 évig. Nagyon kitartó vagy,vagy nagyon szerelmes,de semmiképp nem racionális ha vele maradsz. Gondolj bele, ha gyerekeitek lennének mindenbe beleszólna, ő jobban tudná még azt is hogyan szoptass,vagy büfiztess a babátokat. Menekülj!!
34N
Nos, elmagyarázom, hogy működik ez egy normális (értsd: nem agresszív, nem hímsoviniszta), érzelmileg érett férfival:
Igen, vannak esetek, amikor valamiben nem értünk egyet, DE:
-Soha, semmilyen körülmények között nem ENGEM minősít, nem kezd el személyeskedni, hanem mindig kizárólag az érvekkel száll vitába, logikusan, racionálisan;
-Ha valami nem tetszik neki, akkor nem dührohamot kap, hanem megfogalmazza, hogy milyen ÉRZÉS ez neki (pl. rosszul esik, hogy nem veszed figyelembe a szempontjaimat)
-Ha téved, elismeri
-Elismeri, hogy bizonyos dolgokban igenis jobb (tájékozottabb, tapasztaltabb) vagyok nála, más dolgokban meg ő a jobb - nem verseng velem, hanem BÜSZKE rám, ha valamiben jó vagyok!
-Mindig meghallgatja és igyekszik megérteni az én álláspontomat is
-Mindig törekszik arra, hogy egy vitában megtaláljuk a közös nevezőt.
Mindaz, amit leírtál a párodról, a bántalmazók ismérve. Igaza van a fenti hozzászólóknak abban, hogy ebből már bármikor lehet fizikai agresszió is. Szerintem ne várd meg...
Őszintén szólva, ez nem domináns viselkedés.
Ez konkrétan egy olyan ember viselkedése, aki egy alárendelt nőt szeretne maga mellé, és nem képes elviselni, ha valakinek nem ugyanaz a véleménye, mint az övé. És attól lesz olyan ideges, hogy "kudarcnak" éli meg, hogy nem tudja megváltoztatni a másik véleményét. Egy önelégült barom, aki azt hiszi, hogy mindent tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!