Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis, hogy ennyire dominansan viselkedik?
Idegbeteg és szemellenzős idióta a kedves párod.
Én csak azt nem tudom hogy bírsz így vele lenni...
Nem normális, mivel nem kezel téged egyenlő félként. Természetes, hogy neked se tetszik, hogy nő létedre te csak hülye lehetsz, ill. kuss a neved, és kész. Eleve milyen kapcsolat az, ahol az egyik fél akarata 70-80 %-ban van jelen, a másiké meg a maradék? Így nem tudod magadat adni, és elhiszem, hogy ez frusztráló.
Azt amúgy meg kell jegyezni, hogy rengeteg nőnek bejön a párod stílusa - a gyenge jellemű, visszahúzódóbb, csendesebb típus pont ezt várja, hogy "ledominálják" és terelgessék az élet minden területén. Csak akkor van gond, ha a nő határozottabb típus...
Én ismerek ilyen párt személyesen azzal a különbséggel, hogy a tag ezt publikusan is csinálja a nővel. Hatalmas, jókat röhögök rajta.
Amúgy mindig annak van igaza, aki azt be tudja rendesen bizonyítani ha szükséges, tehát létezik az általa állított dolgokra objektív bizonyítási módszer.
Ha állandóan kiakad az nem normális. Mondjuk az se, ha mindenre a válaszod egy ellentétes állásfoglalás. Hosszú távon lehet ez idegesítő, de itt szerintem arról van szó, hogy nem illetek össze. Esetleg kérdezz rá, hogy ő honnan jut bizonyos következtetésre. Ha nem tud forrást felhozni úgy mint te, akkor csak egy agresszíven vitatkozós fajta.
Gondolkozz el a dolgon, mert ilyen emberrel nagyon nehéz együtt élni. Persze Halál pontos érveléssel, rengeteg utánajárással le lehet őket nyomni, de egyrészt az állandó készültséget jelent, másrészt nem erről kéne, hogy szóljon egy párkapcsolat.
30/f
Nem akarok okoskodni vagy ilyesmi, de ennek nagyon gyakran az a vége, hogy a pasi egyszer csak bedühödik és úgy elborul az agya ha valamiben nem értesz egyet vele, hogy megüt. Aztán még egyszer és aztán rendszeresen. Nem tudom elképzelni, hogy boldog kiegyensúlyozott életet lehet élni egy ilyen idegbeteggel. Mi lesz később ha komoly dolgokról kell dönteni, pl. költözés, gyerekvállalás stb.
Egyértelmű, hogy szakítanod kell vele.
6os vagyok. Ha csak pár dologról van szó és titeket nem igazán érint, akkor hagyd rá a francba, a saját véleményeddel meg ne traktáld, akkor ugye nincs min vitázni. Kb úgy kell ezt érteni, ha gluténérzékenyek vagytok, akkor nektek tök mindegy melyik irányba keverik a rántást nem ? :D. Ami titeket nem érint, hagyjátok a fenébe.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!