Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradnának egy olyan kapcsolatban ahol a másik fél fel sem ajánlja a segítséget egy nehéz időszakban?
Figyelt kérdés
A családom tönkretett, évekig kihasznált. Pszichésen és anyagilag is belerokkantam. Négy éve vagyok egy férfival, aki látja mit tesznek velem és igazat ad nekik. Emberileg és anyagilag sem számíthatok rá, fel sem ajánlotta a segítségét. Ha arra sem számíthatok akivel négy évig vagyok együtt (kb.senkire sem) akkor érdemes vele maradni?2017. márc. 1. 12:04
21/25 anonim válasza:
és az eddigi 4 évben ez nem tűnt fel? szerintem 1-2 hónap alatt kibukik, ha valaki ilyen tahó
22/25 anonim válasza:
Ha más aegítseget.kínál,de Te nem.akarod elfogadni es arra vársz h a párod ajanlgassa,ő meg azt mondja nem fogja az eletet azzal tolteni h idegen valakit ápol,akkor őt is meg lehet erteni.Te nem jarsz pénzért,nem is vagy hajlandó elfogadni a tobbi segítőkész ember segítseget,hanem inkabb tovabb rombolod magad,akkor szerintem.hajra.En nem ítelkeztem,de egy kívülálló soha nem fogja itt Ennyi történetből reálisan,igaziból ugy latni a tortenetet,ahogy van. Mindani meg lehet jaj szegény kérdező,gonosz párod.
23/25 anonim válasza:
Ennyi informecióbol meg lenis osztottátok.mindannyian a szerepeket.Kérdező akit sajnálni kell,pasija gonosz,meg a csalad ia gonosz.Valaki mondott valamit,valami információt szolgáltatott,tűi meg azonnal vagjatok ra hogy ez ko...csog.
24/25 anonim válasza:
Persze, ez nem párkapcsolat, de még haverság sem... kényelmesebb neki, hogy dughat egy kiszolgáltatott nőt.
Ha beteg lennél, akkor se hozna gyógyszert, főleg nem fizetné ki.
25/25 anonim válasza:
Te is kb.Ennyit tudsz reakcióna jozzátenni azonnal, kényelmesebb hogy dughat egy nőt.Hatalmas gondolatok,mélyenszántó vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!