Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradnának egy olyan kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradnának egy olyan kapcsolatban ahol a másik fél fel sem ajánlja a segítséget egy nehéz időszakban?

Figyelt kérdés
A családom tönkretett, évekig kihasznált. Pszichésen és anyagilag is belerokkantam. Négy éve vagyok egy férfival, aki látja mit tesznek velem és igazat ad nekik. Emberileg és anyagilag sem számíthatok rá, fel sem ajánlotta a segítségét. Ha arra sem számíthatok akivel négy évig vagyok együtt (kb.senkire sem) akkor érdemes vele maradni?

2017. márc. 1. 12:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
34%

"másoknak egyértelmű lenne hogy segítenek ebből kimászni. Szerinte maradjak ebbe a helyzetbe igy a közelébe lehetek és vele"

Ez nekem ellentmndásos amúgy.Masok segítenének?Miért nem.fogadod el azt.De neked a parodé kell,viszont azt mondod,h ő csak azért nem segít h vele maradj...Akkor nem az az egyértelmű hogy elfogadom másét,es ha Ennyire nem is kedveled a Párod (hisz Te állítod hogy vaókában az ellenlábasod,ellenség azzal h Szerinted csak azert nem segít hogy vele maeadj)akkor otthagyod.(9-es)

2017. márc. 1. 12:36
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mi a problémád, és szerintem nem is kell tudni. Valamibe tönkrementél, és a társad nem segít semmilyen módon. Teljesen mindegy, kinek van igaza, mert a párkapcsolat nem ítélőszék. A partnerednek támogatnia kell téged, arra való, hogy az életed jobb legyen általa.

Nekem nem úgy tűnik, hogy itt ez a helyzet fennáll. 4 évet bőven elég volt kidobni az ablakon, keress mást.

2017. márc. 1. 12:53
 13/25 anonim ***** válasza:
35%
Igen ezt mindenki tudja,aztán meg feljön es kérdez.En tuti nem ízelkeztem.Azert kerdztem mi a gondja.Nem kell itt igaza lennie senkinek.De ha már kérdez akkor valamit szeretne megtudni,viszont ha csak az a lenyeg hogy őt igazoljuk,l neki rossz akor semmi értelme a kérdésnek.
2017. márc. 1. 12:57
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

bajban derül ki a leginkább, hogy milyen is a másik.

én nem maradnék vele, ha tudna de mégsem segítene.

2017. márc. 1. 12:59
 15/25 anonim ***** válasza:
56%
Es ha.most a.pasi.kérdezné ugyan ezt?Szerintem.kérdező árulja el miben nem áll ki mellette.
2017. márc. 1. 13:03
 16/25 anonim ***** válasza:
56%
Es az nem.parkapcsolat amikor az egyik csak azert asszisztal a masik hülyesége mellett mert a párom.Ha valójában totál tiszta a nappaliba az ablak,de a párom a csalad előtt állítja h fekete,akkor csak azert nem helyeselk es állok ki mellére mert a párom.
2017. márc. 1. 13:06
 17/25 A kérdező kommentje:
Ápolod a hozzátartozód aki demenciás és idős. Az évek alatt ki készültel idegileg és testileg. A többi családtagod csak pénzért jár ehhez a hozzátartozóhoz. Neked meg a napi bevásárlásért könyörögni kell, mert nem ad pénzt rá. Fizetést, ápolási díjat nem kapsz max.egy zsebpénzt. Mindezt helyesli és azt mondja maradj. Neked ez jutott, amúgy is nem a te dolgod kinek ad. Ő nem támogat semmiben sőt elvárja hogy minden költséged magad fizesd most és a későbbiekben is.
2017. márc. 1. 13:09
 18/25 anonim ***** válasza:

Kérdező Azt kérdezd meg magadtól, miért jó neked a Hamupipőke szerep, miért élvezed? Talán reménykedsz, hogy eljön a királyfi, és megjutalmaz? Nem vagy már gyerek.

Gondold át alaposan, mi a jó neked, és sürgősen tegyél lépeseket abba az irányba.

2017. márc. 1. 13:16
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Mindenkinek a maga problemaja.De koszi a kívánságot.járj Te is akkor pénzért.Sőt ha van aki felajánlotta neked a Segítségét a párodon kívül, akkor azt kellett volna elfogadni.Lehet párod azért mondja maradj akkor és csináld,mert ahelyett hogy elfogadtad volna az általad említett segítséget is másoktól,Te mégis úgy döntöttél hogy ezt csinálod es bevállalos.De persze csak a pasid a hulye.
2017. márc. 1. 13:25
 20/25 anonim ***** válasza:
Amugy meg eleg duhosnek tűnsz,valószínű fáradt is,igy nem ertem miert kerdes mit csinálj.Te is tudod...Hagyd ott.
2017. márc. 1. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!