Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudott?

Figyelt kérdés
A baratomtol akivel majdnem 1 eve egyutt vagyunk es lassan a hazassagot tervezgetjuk, kaptam egy gyurut valentin napra amire azt mondta h vigyazzak mert draga volt es gyemant, de kiderult hogy egy ezustgyuru cirkoniaval. Nem az a problemam hogy nem gyemant nekem egyaltalan nem szamit az erteke ha tole kapom, meg nem is eljegyzesi gyurunek szanta. Csak nem ertem mert nem az igazat mondta. Tudom hogy van penze, nem arrol van szo hogy szegeny, ha valami megtetszik neki megveszi akarmilyen draga. Nemtudom miert csinalta, ti mit tennetek?

2017. márc. 1. 10:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
0%

Ez a baj, ha a környezetemben megjelenne egy olyan pár, hogy mondjuk haver és a párja a kihasználó, akkor onnantól a havert is el kellene távolítani az ismerősi körből, mert biztos, hogy összevesznénk azon, hogy megmondanám neki, hogy a "barátod/barátnőd kihasznál téged, egy számító, manipulatív csaló"... És a legrosszab, hogy akkor megutálnak, de később kit igazol a történet folytatása? Engem.

2017. márc. 1. 14:36
 62/67 anonim ***** válasza:
100%
Akkor eleg erdekes haverjaid vannak. A parom mondta anno a haverjanak, hogy nem jo otlet osszejonni a csajjal mert ilyen meg olyan, osszejottek, szakitottak kb 2 ev utan, ezalatt vegig legjobb haverok maradtak. Nyilvan nem szapulta allandoan a csajt, hanem elfogadta, hogy a haverja ot valasztotta a velemenye ellenere is.
2017. márc. 1. 14:39
 63/67 anonim ***** válasza:
#61 Rendben,nekem mindegy.Ahogy érzed.
2017. márc. 1. 14:42
 64/67 anonim ***** válasza:

Jó neked, hogy ennyire közönyös tudsz lenni minden iránt, ami nem Te vagy.

2017. márc. 1. 14:47
 65/67 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem közöny,de nem fogok leállni vittkozni valakivel aki Ennyire nem képes megérteni h nem mindenki hspnloan gondolkodik. most nem fogom neked bizonyggatni melyik velem yt kepviselm.Nyugodtan vond le amit csak szeretnél,akkor sem irom ide hanyas kommentek voltak az enyemeim
2017. márc. 1. 14:54
 66/67 anonim ***** válasza:

55% mi az elképzelés pontosan? Szerinted mégis meddig kéne egy felnőtt embernek fogni a kicsi kacsóját és vezetgetni? Meg ki lesz az aki fogja? A felnőttség azt jelenti, hogy mindenki önálló döntéseket hoz és viseli ezen döntések következményeit.

Egyébként meg csalók és ügyeskedők mindig is voltak mióta emberek léteznek a földön, nincs ebben semmi új. Nyitott szemmel kell járni és megfontolt döntéseket hozni, így el lehet őket kerülni. De olyanok is mindig voltak és lesznek is, akik majd bedőlnek nekik. Ez nem jó dolog, de nem lehet ellene mit tenni. Rághatod ezen magad, meg verheted az asztalt, de ez attól még így van.

2017. márc. 1. 15:50
 67/67 anonim ***** válasza:
1.Gyêmànt gyűrűvel akarja megkérni a kezed és nem akart sokat költeni igy vett egy olcsóbb gyűrűt hogy êrezd hogy komolyan gondolja veled és nem egy tàblacsokival vagy bonbonnal szurja ki a szemed!2.simàn fukar nem sokat költ ketzötökre vagyis ha magànak megveszi a dràga màrkás cuccokat de neked egy olcsobb gyűrűt vesz ràadàsul hazudik vagy nem mentek nyaralni mert sporol akkor elbeszélgetnêk vele !
2017. márc. 5. 16:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!