Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudott?
Szerintem elég prosztó dolog ilyen kísérőszöveggel átadni egy gyűrűt, hogy vigyázz rá, mert drága volt....
A hazugság meg nem tudom, hogy fér bele egy kapcsolatba?
Én nem is magamra gondolok, én kikerülöm az ilyet, de mi van azokkal akik nem? Őket ki védi meg ettől? Ha pedig senki és szépen elterjed ez, akkor végül mindenki ezt fogja csinálni, mert "ez egy jól tejelő dolog". Már most rengetegen ilyenek, párat személyesen ismerek - zabigyereket szült aztán a gyerekre hivatkozva MINDENT kizsarol az apától úgy, hogy ő semmit nem csinál és mindezért még dicsérik is a rokonai. A többiek meg cinkos összekacsintás keretében "ügyes volt!"... Senki nem mondja ki az igazat, hogy tulajdonképpen elment k***ának, csak minimálisan ügyesebben mint a lakásos prostik. De ezért nem kellene, hogy dicséret járjon, éppen ellenkezőleg, ezt társadalmilag el kellene ítélni.
Sőt, továbbmegyek, a rokonság az apa jóvoltából kerülnek jó pozíciókba/kapnak meg jó munkákat és élnek ebből. Ez nem dicséretes, hanem undorító. Politikai síkon meg főleg ez megy, a mindenkori miniszterelnök rokonai, baráti mindig "jól járnak" és ezt elvileg megtapsolni, hogy "milyen ügyesek!" De a szálak már a "Rokonok" című Móricz-regényig visszamutatnak, az urambátyámozás már akkor divat volt.
Ez a jövő, ez a világ? Legyél gátlástalan, taposs át mindenkin, használd ki, húzd le, tekints mindenkit eszköznek, gyorsan semmisítsd meg a riválist stb.?
Azt nem, de hogy tudsz leülni és mosolyogni arra akiről látod-tudod, hogy kihasználja a másikat? És jópofáskodni vele? Én az ilyennel nem tudom még tettetni sem, hogy kedvelem, mert egy képmutató hazugság lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!