Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek van valami tippje?

Figyelt kérdés

Van egy fiu..19éves és 17 vagyok... na az a lényeg hogy találkozgattunk 3-4x hogy megismerjük egymást jobban megismerjük egyszer csak neki lett egy barátnője 1hétig kb .. utána szakított azzal a lánnyal.. beszélgetünk megint meg minden..ő asszondja megszeretne még jobban ismerni engem .. de én most meddig várjak rá? .mert már 5hónapja ismerem..meddig ismerkedünk mármint meddig akar engem megismerni..de semmi csok vagy valami nem volt ebbe az 5hónapba :/ nincs valami ötletek ? nem merem neki irni azt h járunk.. mert és ha vissza utasít vagy azt mondja hogy még meg akar ismerni jobban? van tippetek? kérlek segítsetek :(

Előre is nagyon szépen köszönöm :):)

2010. máj. 9. 19:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle hogy nem ismer-e még eléggé és hogy mit szeretne még rólad tudni. 5 hónap tényleg hosszú idő és ennyi idő alatt elég jól meg lehet ismerni bárkit.
2010. máj. 9. 21:25
 12/12 A kérdező kommentje:
ugy leszzz:):)
2010. máj. 9. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!