Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami tippje valakinek Távkapcsolatra? (részletek lent)
Figyelt kérdés
12 éves leszek,a nővérem barátjának (ők is távkapcsolatban kezdték) van egy tesója A neve ÁDÁm. Ukrajnában él. szerelmesek vagyunk egymásba. szoktunk chatelni,kamozni,telefonon beszélni,és hamarosan pólóm is lesz tőle (az illata miatt) Szoval van esély h komoly kapcsolatunk legyen?2011. júl. 20. 14:43
1/5 anonim válasza:
Semmi esély egyelöre... Ehhez még túl fiatalok vagytok... Ilyen korban sosincsenek tartós és komoly kapcsolatok, a távolság meg csak mégjobban rontja..
2/5 anonim válasza:
Ezzel nem megbántani akartalak egyébként, nyugodtan megpróbálhatod a kapcsolatot ettöl még, csak ne számíts olyan több évig tartóra :/
3/5 A kérdező kommentje:
már járunk és talizhatunk mert mondtam: TESÓM
2011. júl. 20. 15:35
4/5 A kérdező kommentje:
amugy ő 14
2011. júl. 20. 15:36
5/5 anonim válasza:
Akkor nem értem mi a problémád... Ha pedig csak azt kérdezted, hogy milyen jövöje van ennek, arra már megadtam a választ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!