Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom holnap jön haza, de nem akarja hogy elé menjek, mit tegyek?
2 éve alkotunk egy párt, ő 23 én 22 éves vagyok.
2 hónapra külföldre kellett mennie mert kamionozik.
Holnap jön haza de csak késő este és akkor már nem jár tömegközlekedés.
Amikor kiment külföldre, mondta nekem, hogy a nevelőszüleivel beszélt és majd mikor jön haza én is megyük velük kocsival. Kicsit kellemetlennek éreztem hogy a nyakukba kerülök de párom vetette fel az egészet.
Ma reggel közli, hogy ő nem beszélt a nevelőszüleivel, beszéljek velük én, és a legjobb az lenne, ha a nevelőszüleinél várnám meg őt(oda fogják hozni).
A testvérei is kimennek elé, mindenki, engem viszont nem akar, csak otthon.
Most ezt túlreagálom vagy nem?
Nem az a bajom, hogy a nevelőszülei nem raknak kocsit a seggem alá és visznek ki, hanem az, hogy a párom eddig végig ezt mondta, hogy mennyire jaj de jó lesz ha ő jön én meg ott várom, mostmeg hirtelen egy nappal előtte nem akarja?
Eddig minden rószaszín köd volt, de ma mikor már beszéltünk nagyon lehangolt és ha kérdezem mi baja rámförmed hogy ne idegesítsem.
"A párom holnap jön haza, de nem akarja hogy elé menjek, mit tegyek?"
Micsoda kérdés ez? Hát ne menj elé!
(És igen, túlreagálod. De nagyon.)
Köszönöm mindenkinek.
Hát nem szakítottunk, de iszonyatosan távolságtartó velem, akárhogy próbálom megbeszélni, nem hajlandó rá.
Iszonyat nagy a hangulatingadozása, egyik percben hulla szerelmes, a másikban már hozzám se bújik.
Köszönöm a kérdést. Nos 4-5 nap kellett, hogy vissza változzon normálisra.
De sajnos még így is vannak kétségeim, hogy mikor kattan be. Valószínűleg a sok stressz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!