Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom holnap jön haza, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom holnap jön haza, de nem akarja hogy elé menjek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 éve alkotunk egy párt, ő 23 én 22 éves vagyok.

2 hónapra külföldre kellett mennie mert kamionozik.

Holnap jön haza de csak késő este és akkor már nem jár tömegközlekedés.

Amikor kiment külföldre, mondta nekem, hogy a nevelőszüleivel beszélt és majd mikor jön haza én is megyük velük kocsival. Kicsit kellemetlennek éreztem hogy a nyakukba kerülök de párom vetette fel az egészet.

Ma reggel közli, hogy ő nem beszélt a nevelőszüleivel, beszéljek velük én, és a legjobb az lenne, ha a nevelőszüleinél várnám meg őt(oda fogják hozni).

A testvérei is kimennek elé, mindenki, engem viszont nem akar, csak otthon.

Most ezt túlreagálom vagy nem?

Nem az a bajom, hogy a nevelőszülei nem raknak kocsit a seggem alá és visznek ki, hanem az, hogy a párom eddig végig ezt mondta, hogy mennyire jaj de jó lesz ha ő jön én meg ott várom, mostmeg hirtelen egy nappal előtte nem akarja?

Eddig minden rószaszín köd volt, de ma mikor már beszéltünk nagyon lehangolt és ha kérdezem mi baja rámförmed hogy ne idegesítsem.

2017. febr. 24. 11:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nagyon furcsán viszonyul hozzád. Ha kettesben lesztek, beszélgessetek, hogyan tervezitek a jövőt. Úgy nem fog működni a párkapcsolat, ha ő rendszeresen ilyen hosszú időkre elmegy.
2017. febr. 24. 11:04
 2/18 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem púp vagy a hátán, azért viselkedik így,mása nem tudok gondolni. Én annak mondanék ilyet, aki szégyellek.
2017. febr. 24. 11:16
 3/18 A kérdező kommentje:

Őszintén, kicsit én is úgy érzem, hogy púp vagyok a hátán, mióta kiment külföldre. Vagyis már előtte pár héttel.

sak hát telefonon erről nem nagyon beszéltünk.

Kiderül, hogy szakít-e velem, vagy szóvá teszi-e, ha itthon van. :)

2017. febr. 24. 11:20
 4/18 anonim ***** válasza:
Jah lehet szakítani akar valójában de ha kimész elé az nem azt a látszatot keltené,hisz ott a családja,mindenki.Utana meg ha azt mondaná Ennyi az durva lenne.Így meg akkor lehet kulon beszelni
2017. febr. 24. 11:44
 5/18 A kérdező kommentje:

Hát ez marha jó lesz.

Nagyon remélem hogy csak paranoiás vagyok és nem lesz így.

2017. febr. 24. 11:48
 6/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is szakítani fog... Nem tudom miért lehetsz púp a hátán, amikor nem is látott... De ez nagyon gyanús, hogy nem téged akar előszőr látni amikor hazaér.

Majd írd meg mi volt kérlek.

2017. febr. 24. 12:36
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi gondod legyen egész életedben...
2017. febr. 24. 12:45
 8/18 anonim ***** válasza:
Azt írta már Mielőtt kiment akkor ia furcsán viselkedett.Igen,írd meg légyszi mi lett.
2017. febr. 24. 12:48
 9/18 anonim ***** válasza:
63%
7-es Mindenkinek a saját baja a legnagyobb.Végülis nem.azon toporzékol h a.munkatársait nem tudja elviselni,vagy h nem volt tej a boltba.Abból amit írtál neked ennél komolyabb van,de neki meg ez jelenleg.
2017. febr. 24. 12:50
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Sajnos nagyon izgulok. Írok majd, hogy mi lett a helyzet.

Felkészülök minden lehetőségre.

2017. febr. 24. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!