Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megalázva érzem magam mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázva érzem magam mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom egyszerűen semmibe vesz. Ha pl reggel találkozunk akkor annyira nem képes hogy megálljon és adjon egy puszit illetve váltsunk pár szót. Soha nem érint meg, ha ezt szóba merem hozni, vagy azt akár hogy legalább 1-1 puszit adhatna amikor találkozunk és amikor szétvállnak útjaink akkor kicsapja a hisztit hogy mégis miért adna nekem puszit... Tegnap egymással szemben öltünk és amikor odahajolt hozzám (kb 1 centire volt a feje tőlem) adtam neki egy puszit a fejére cserébe adott egy pofont ott helyben mindenki előtt... Stresszes időszaka van, de nem hiszem hogy úgy kell levezetni ezt hogy minden nap megalázza az ember a párját és semmibe veszi. Nekem hiába van szar napom, ugyanúgy viselkedem vele, ugyanúgy megsimogatom a hátát, nem csapom ki a hisztit folyamatosan és nem kezelem őt úgy mintha csak egy távoli barát lenne... Szerintetek mit tegyek?
2017. febr. 23. 07:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ha a többit amit írtál figyelmen kívül is hagyom most, engem egyszer lehet megütni...aztán kap egy tökönrúgást, vagy egy gyomrost és ágyő
2017. febr. 23. 09:32
 12/23 anonim ***** válasza:
67%
Hihetetlen hogy vannak még ilyen hülyék.
2017. febr. 23. 09:44
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mire számítasz, ha egyszer önként és dalolva beállsz lábtörlőnek.. Ha lenne egy minimális tiszteleted saját magaddal szemben, már páros lábbal rúgtad volna ki ezt a roh@dékot. Mire vársz még?

Ja, mielőtt ezzel jönnél, az, hogy "de hát szereted", nem kifogás ara, hogy egy ilyen alakkal maradj.

2017. febr. 23. 10:16
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Elképesztő, hogy ezek után gondolkodsz mit tegyél..
2017. febr. 23. 10:27
 15/23 Költőnő? ***** válasza:
100%
Jézus Krisztus...
2017. febr. 23. 11:02
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Csak szeretetből csinálja!

Fogadd el őt úgy, ahogy van, és segítsd őt!

Ostobaság OFF.

Könyörgöm végy egy kis erőt magadon és szakíts vele gyorsan és röviden.

2017. febr. 23. 12:00
 17/23 A kérdező kommentje:
Besokalltam, leültem vele megbeszélni a dolgokat és a szemembe mondta hogy direkt csinálja hogy elmarjon magától... Az elmúlt napokban mindig sírtam amikor végre hazaértem s egyedül voltam. Már nem tudok sírni...
2017. febr. 23. 15:56
 18/23 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy így alakult. Ennek vége, úgy tűnik. De jobb is nélküle neked... majd találsz normálisat.
2017. febr. 23. 16:01
 19/23 anonim ***** válasza:
Na végre.
2017. febr. 23. 16:25
 20/23 anonim ***** válasza:
Happy end.
2017. febr. 23. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!