Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázva érzem magam mit tegyek?
Figyelt kérdés
A párom egyszerűen semmibe vesz. Ha pl reggel találkozunk akkor annyira nem képes hogy megálljon és adjon egy puszit illetve váltsunk pár szót. Soha nem érint meg, ha ezt szóba merem hozni, vagy azt akár hogy legalább 1-1 puszit adhatna amikor találkozunk és amikor szétvállnak útjaink akkor kicsapja a hisztit hogy mégis miért adna nekem puszit... Tegnap egymással szemben öltünk és amikor odahajolt hozzám (kb 1 centire volt a feje tőlem) adtam neki egy puszit a fejére cserébe adott egy pofont ott helyben mindenki előtt... Stresszes időszaka van, de nem hiszem hogy úgy kell levezetni ezt hogy minden nap megalázza az ember a párját és semmibe veszi. Nekem hiába van szar napom, ugyanúgy viselkedem vele, ugyanúgy megsimogatom a hátát, nem csapom ki a hisztit folyamatosan és nem kezelem őt úgy mintha csak egy távoli barát lenne... Szerintetek mit tegyek?2017. febr. 23. 07:58
1/23 anonim válasza:
Ez neked még kérdés?Olvasd már el újra mit írtál...
2/23 anonim válasza:
és miért vagy vele ha ilyen?
azért az a pofon már elég durva volt...
ki tudja mi lesz a következő...
24F
3/23 anonim válasza:
Ki milyen rózsát szakít olyat szagol.
Vagy megszoksz vagy megszöksz.
Tényleg én se értem hogy mi itt a kérdés még számodra.
4/23 Heart of Darkness válasza:
Gusztustalan ember a párod, te meg szimplán hülye vagy, ha ezek után képes vagy még egy percig is vele maradni. Ezzel mindent elmondtam.
6/23 Bence_ válasza:
Te alázod meg magad, te vagy egy ilyen ember mellett.
7/23 anonim válasza:
Mi a kérdésed? Annyira azért mégsem lehet olyan szar a kapcsolat, ha még mindig benne vagy.
Ha pedig mégis, akkor ideje összeszedned az eszed és felhagyni a kapcsolatfüggéssel.
8/23 anonim válasza:
Már a megalázó stílus is több a soknál, de engem egyszer ütne meg a párom, úgy hagynám ott, mint a huzat - férfi létemre. Ilyet nem lehet eltűrni!
26/F
10/23 anonim válasza:
..úgyérted, ma vagy tegnap hagyd ott a francba? Ez a kérdésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!