Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírok orgazmus elött vagy közben?
Figyelt kérdés
néha pont ezért is megy el a kedvem az egésztől mert nem akarom hogy a barátom lássa hogy sirok ezért inkább abbahagyom az egészet:S
18/L
2010. máj. 8. 22:06
1/18 anonim válasza:
Örömkönnyek? Az engem még jobban felizgatna. Ha nem, akkor pszichés gondok lehetnek.
3/18 anonim válasza:
Nem csak bánat hanem örömkönnyek is vannak
4/18 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ennyire élvezem de mégsem akarom hogy így lásson a barátom mert az hinné hogy baj van és megállna és aztán rossz lenne minden
2010. máj. 8. 22:11
5/18 anonim válasza:
Mert annyira átadod magad az egésznek,neki.Velem is volt már,hogy sírva fakadtam aztán meg megijedt hogy baj van és kérdezgette, mert nem értik,hogy sírni is lehet,nem tudják elfogadni.
6/18 anonim válasza:
Jé! Közben, ill. utána nálam is előfordul, hogy égtelen zokogásba török ki -közben el is nevetem magam, ugyanis nem értem, miért sírok! :-) Magyarán: sírok és nevetek egyszerre. :-D
De ez évente max. 3-szor fordul elő, és fogalmam sincs, mi az oka. Mindenesetre nem tudok uralkodni a zokogás felett, jön és kész. Amúgy meg nekem jólesik. :-)
7/18 A kérdező kommentje:
énis belenevetek:D csak hát a barátom szegény mit gondoljon? hogy olyan rosszul csinálja hogy még a barátnője is sirvafakad?:S
2010. máj. 8. 22:23
8/18 anonim válasza:
én szex előtt szoktam sírni, olyan rég volt :SSS
9/18 anonim válasza:
Hát mondd meg a barátodnak, hogy ne aggódjon, mert ez nálad reflexszerűen jelentkezik, és azt jelenti, hogy annyira jó volt a szex, hogy felszabadultak az indulataid jó értelemben, szóval egyáltalán nincs semmi baj, ellenkezőleg:) Ha viszonylag intelligens, és jó a kapcsolatotok, meg szoktátok beszélni a dolgaitokat, akkor tuti érteni fogja, és nem fog többször megijedni tőle.
10/18 anonim válasza:
Basszus örülj neki! Bár én tudnám kisírni magam az örömtől...
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!