Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orgazmus egyszerre. Hogy lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, 17 éves, a szerelmem 22. Sokszor olvastam már, hogy sok nőnek maga az orgazmus ritkaságnak számít, és hogy a pároknál ritka, hogy egyszerre érjenek a csúcsra. Mióta együttvagyunk a barátommal, kb. 10-ből 8 alkalommal sikerül egyszerre elmennünk. Ez minek köszönhető? Egyébként a világ legjobb érzése, és mindketten nagyon örülünk ennek.2011. jan. 27. 21:34
1/6 anonim válasza:
Nem te vagy az egyetlen, hidd el. Nekünk is többször sikerül elélvezni együtt, mint külön-külön. Hogy mi a titka? Nem tudom. Mondjuk mi már 8 éve együtt vagyunk, szóval kitapasztaltuk már a dolgokat. Ettől függetlenül az is fantasztikus tud lenni, ha nem egyszerre következik be az orgazmus.
25/N
2/6 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, hogy nem vagyunk vele egyedül, nem is azért írtam ki, hogy ezzel felvágjak. (Bocsi, de a válaszodból úgy jött le, mintha te ezt így értetted volna...) Mi még csak 4 hónapja vagyunk együtt, ezért is meglepő számomra. Biztos nagy az összhang... :) Ebben viszont egyet értünk, hogy külön-külön is ugyanolyan csodálatos dolog. :)
2011. jan. 27. 21:45
3/6 anonim válasza:
Biztos van valami nagyon bonyolult oka, amit én soha nem fogok megérteni, de szerintem te sem. Szóval törődj bele, hogy így van.
4/6 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Nem úgy értettem, nem gondoltam, hogy fel akarsz ezzel vágni, bár visszaolvasva a válaszomat, tényleg félreérthető kicsit. Bocsi!
5/6 anonim válasza:
Az orgazmus a nőknél a hüvely ütemes összehúzódásával jár, ami ingerli a férfi nemi szervét is. Ebből következik, hogy könnyebben ejakulál. Ennyi a titok. Amikor neked jó, akkor a párod is átadja magát az élvezeteknek. A dolog akkor lesz tuti, ha "csinál" neked 10-12 multiorgazmust és csak azután megy el, addig "visszatartja". Addig meg gyakorolni. :)
6/6 anonim válasza:
Nálunk is nagyon sokszor előfordul..
Valamennyire lehet kontrollálni a dolgokat,amikor látom,hogy a párom is már nagyon érzékeny,elég csak odahajolni a füléhez,és hangosabban élvezni, akkor már tudja,hogy nemsokára elélvezek,és izgatja a gondolat,nah meg a hangok...és így együtt élvezzük tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!