Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egész nap csak ül és mikor hazaér még akkor sem hajlandó a házimunkában segíteni. Hogyan változtathatnék ezen?
#29 és #30, 16-os vagyok
Olvasd el még egyszer, mert ezt is írtam a kommentemben: "Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ha jól keres, akkor tekintsen cselédnek, de azért beláthatod, hogy nagyon kevés infót adtál ahhoz, hogy a dolgot igazságosan ítélhessük meg."
Vagyis nem is olyan burkoltan épp arra utaltam, hogy önmagában a nagy(obb) kereset nem jelenti azt, hogy a nő rabszolga kell legyen otthon. Viszont utána a kérdező maga ismerte be, hogy otthon van, magyarul ez lenne a dolga, hogy a háztartást vigye. Nincs ezzel alapból semmi baj, ismerek én is olyat a közvetlen környezetemben, ahol a férfi dolgozik, a nő pedig viszi a háztartást. Teljesen egyenrangú partnerekként kezelik egymást, és már évtizedek óta jól működik náluk a dolog. De ott még sose hallottam panaszkodni a női felet, hogy a férfi miután hazaér, nem segít be neki a házimunkában. Vacsorával várja, a házat tisztán tartja, és úgy fogja fel, hogy neki ez a közösbe beadott produktuma. Ez ugyanúgy értékes, mint a pénz, szóval nincs ezzel semmi baj. De ha a férfi nem nyavajog, hogy a feleség miért nem megy el vele melózni (kérdező esetében kamionozni), akkor az egy elvárható minimum, hogy a hölgy se teszi vele szemben ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!