Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem egész nap csak ül és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem egész nap csak ül és mikor hazaér még akkor sem hajlandó a házimunkában segíteni. Hogyan változtathatnék ezen?

Figyelt kérdés
Ha szóba hozom ideges lesz mártírkodik én meg szakadjak meg na ezt nem, mit tegyek? 29/n
2017. febr. 18. 21:33
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

#29 és #30, 16-os vagyok

Olvasd el még egyszer, mert ezt is írtam a kommentemben: "Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ha jól keres, akkor tekintsen cselédnek, de azért beláthatod, hogy nagyon kevés infót adtál ahhoz, hogy a dolgot igazságosan ítélhessük meg."

Vagyis nem is olyan burkoltan épp arra utaltam, hogy önmagában a nagy(obb) kereset nem jelenti azt, hogy a nő rabszolga kell legyen otthon. Viszont utána a kérdező maga ismerte be, hogy otthon van, magyarul ez lenne a dolga, hogy a háztartást vigye. Nincs ezzel alapból semmi baj, ismerek én is olyat a közvetlen környezetemben, ahol a férfi dolgozik, a nő pedig viszi a háztartást. Teljesen egyenrangú partnerekként kezelik egymást, és már évtizedek óta jól működik náluk a dolog. De ott még sose hallottam panaszkodni a női felet, hogy a férfi miután hazaér, nem segít be neki a házimunkában. Vacsorával várja, a házat tisztán tartja, és úgy fogja fel, hogy neki ez a közösbe beadott produktuma. Ez ugyanúgy értékes, mint a pénz, szóval nincs ezzel semmi baj. De ha a férfi nem nyavajog, hogy a feleség miért nem megy el vele melózni (kérdező esetében kamionozni), akkor az egy elvárható minimum, hogy a hölgy se teszi vele szemben ezt.

2017. febr. 19. 13:56
 32/32 anonim ***** válasza:
Oké, de a végletes fogalmazásmód (cseléd) félreértésre adhat okot, mert sokan írják, hogy nem cselédnek tartják a nőt, de később kiderül, hogy nem ugyanazt kalkulálják bele a dologba, mint mások. de rendben, esetedben oké. hogy a kérdező később mit írt, arra én is azt reagáltam, amit te. De ha jól emlékszem, volt egy olyan fél mondatod, ami utalt arra, hogy ki keres többet.
2017. febr. 19. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!