Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi ez az egész?
Van egy srác, kb fél éve dumálok vele, de csak facen, mivel van barátnője, párszor telón is dumáltunk.
Folyamatosan fűz, hiába mondtam neki, hogy amíg barátnője van, addig minden esélytelen,mert nem lenne fair a csajjal szemben, még a találka sem. Így nem is találkoztam vele.
Volt egy idő, amikor feszt gondok voltak köztük,(vagy vannak,nemtudom)... állítólag a csaj meg is csalta az exével, mondván "elbizonytalanodott, az exe volt az első"stb...mesélt sokmindent, hogy rájött, hogy a csaj amikor a barátnőjénél volt,oda elhívta az exét is a "csajos bulikra", meg lebukott, hogy hazudik neki..
Sajnáltam a srácot, mert tudom milyen, ha átvernek...
DE a beszélgetések során mindig mintha félrebeszélt volna.. egyszer ugye, hogy a csaj megcsalta, utána "nem történt semmi, nem dug*tt félre.."...
Utána nekem szemrehányást tett, hogy sose voltam képes vele találkozni..stb..minden sérelmet felhozott,mert mondtam neki,hogy ez nem szerelem, mert ha szerelmes lett volna a csaj, nem tudják elbizonytalanítani..de persze én voltam a hülye..
Aztán amikor mondtam neki, hogy ő beszél összevissza, akkor a kapcsolatát védte, meg is kérte a csaj kezét...
Félreértés ne essék, sose mondtam neki, hogy hagyja ott a csajt, vagy hogy válasszon engem, inkább biztattam, hogy hozzák rendbe, és segíteni próbáltam.
Sokszor mondta, hogy "kapuzárási pánik" tör rá és én ebből gondoltam, hogy azért akart velem kavarni, hogy bebizonyítsa magának, hogy igenis kell a nőknek és tud még hódítani.
Iszonyúan tetszik a pasi, de már lassan 1 hónapja nem beszéltem vele.
Gondolkozok rajta, hogy ráírok, de a legutóbbi beszélgetéskor is megkaptam, hogy nem ok nélkül nem keres...
Szerintetek mire volt ez jó? Nem tudott megkapni, megunta és most ennyi volt?
Talán épp mást fűz?
Kérdező fűzte az agyad,meg akart dugni!ràjött hogy nem sikerül és mást fűz,ennyi!
Bocs,de egy szingli pasi se jön be?
Mindig a foglalt pasik a ,,jóképűek,izgalmasak'' ?
Igazad lehet.
Nem arról van szó, bevallom őszintén valahol tetszett, hogy tetszettem neki...
(na jó, ez olyan volt, mintha egy vén mami lennék, akinél csoda, ha bejön valakinek :D )
Nem, nem rondítottam volna bele a kapcsolatukba egyébként.
Nekem ebből az jön le, hogy azzal, h azt állította, h a csaj megcsalja, azt akarta elérni, hogy azt gondold, h veled elkezd kavarni a barátnöje mellett, azt érzed majd, hogy: Á a barátnöje megcsalta, így ez már nem is gáz.
Egyértelmű szerintem, hogy csak két vasat akart a tűzbe tartani. Eléggé bizonytalannak tűnik, de lehet h már sok ideje együtt vannak, vagy valami hasonló miatt, nem akarta dobni őt.
Szerintem az lenne a legjobb, ha nem foglalkoznál vele többet. Elég határozatlannak tűnik a kapcsolatában, de ha nem szakít, annak ellenére, hogy a kapcsolata megromlott a barátnöjével, nem biztos hogy való neki egy kapcsolat.
Én is pontosan erre gondoltam, hogy csak kitalálta, hogy megcsalta, és én majd ezáltal vagy megsajnálom és úgy gondolom majd, hogy így nem lenne bűn belemenni a dolgokba..
Meg miután megcsal a párom, nem kérem meg a kezét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!