Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egész nap csak ül és mikor hazaér még akkor sem hajlandó a házimunkában segíteni. Hogyan változtathatnék ezen?
Mekkora egy hülye asszony vagy te...
Méghogy, egész nap csak ül?
Arról elfelejtkezel, hogy nem csak ülsz hanem figyelsz, és szarrá merülsz, amire végzel.
Te mit csinálsz, hogy ennyire panaszkodsz?
Ennyire nehezedre esik, hogy abban a pár napban, amikor otthon van, legalább akkor kikíméld?
Már ott sántít a dolog, hogy "csak ül" ... Tudod te, mekkora felelősség az a "csak" ülés, nemzetközi sofőrként? Van ilyen ismerősöm, hóban-fagyban kiküldik Svájcba meg Ausztriába, olyan időben járja az Alpokat, amikor te 10 méterre nem mennél el gyalog sem a bejárati ajtódtól...
Mennyit tesz anyagilag a közösbe ez az "egész nap csak ül" ember? Jól sejtem, hogy többet, mint te? Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ha jól keres, akkor tekintsen cselédnek, de azért beláthatod, hogy nagyon kevés infót adtál ahhoz, hogy a dolgot igazságosan ítélhessük meg.
"igen én itthon dolgozok hogy ne rohadjon ránk a kosz őt meg sajnáljam azért mert ül egész nap és a hidegbe is küldik igen sokszor...van fűtés a kamionban!!!"
Ez komoly?... Te nem vagy komplett, az egész napos vezetés szerinted nem fárasztó? Cseréljetek, szerintem ő szívesen "dolgozna otthon" míg te "egész nap csak ülsz"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!