Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulsz a metroszexuális férfiakhoz?
a partyszemöldök az összenőtt szemöldök szinoníája :D
ja és nincs olyan hogy elferdült ízlés. Van akinek tetszik, ha egy fiú barna. Én sokat napozok, más lusta, és elmegy szolizni. Ettől már metro? Mitől lenne más, mint ha napozna? A paryszemöldököt meg azért nem árt kiszedni... nem? Ha partyszemöldök akk undi, ha szedi akkor b.uzis? nevetséges...
Azért nem kell túlozni... én barátom is odafigyel az arcára, sőt, még a szemöldökéből is kiszed pár szálat ha kezd összenőni, de MESSZE NEM metroszexuális... egyszerű, normális kinézetű, nem nyafog a külseje miatt, nem órákat áll elötte, csak ad egy elfogadható megjelenésre.
az a szemöldökszedés aki formára, aki alapozózza magát, aki minden tükörben megnézi magát, az persze, gáz.. de a mértékkel nincs baj.
12:30
mindenkinek más jön be, éppen ezért nem létezik ízlésficam. 11évesek találták ki ezt a kifelyezést, és arra használták, akiknek a külseje nem tetszett nekik. Akkor nekem meg a rövid hajú férfiak az ízlésficamosak, mert nem tetszik. Mondhatnám, nem? És ennyi erővel én is mondhatnám rád, hogy sajnállak, mert neked nem az jön be mint nekem. Nézőpont, és beszűkültségi szint kérdése az egész. Aki metroszexuális az nem tehet róla, mert ilyen az ízlése, és te sem tehetsz róla, mert neked másmilyen. Elfogadom hogy neked nem jön be, de nem szabad más embert lenézni ilyen dolgok miatt, és azt sem, akinek ez jö be. Szíve joga, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!