Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
T. I szeretitek a metroszexuális pasikat? Akik sokat adnak magukra és túl igényesek? Mit gondoltok róluk? Lányok, ti kezdenétek egy ilyennel?
Nemet és kort is kérek
köszi
:D
Nem. A pasim ne töltsön már több időt a tükör előtt, mint én (én se állok előtte órákat). Legyen tiszta és borotválkozzon (nem kell naponta), vágja a körmét és a haját (ha rövid) meg ilyesmik.
23/l
Van a metroszexuális..meg a helyes és stílusos...
A kettő nem ugyanaz, nekem nem jön be ha már túlzásba viszik, a pasik legyenek igenis pasik...és ne a női részlegen vásároljanak üllepes nadrágot...:/ :D elég gáz :D én pedig pont ebben a korban vagyok..összes barátnőm a metroszex pasikért van oda meg vissza...és manapság alig van normális alfahímnek tartott példány...:D
17/L
Szeretem, ha egy férfi igényes, ez alap nálam. De nem hinném, hogy túlzásokba kell esni. Maradjon férfi, maradjon igazi férfi. Attól még szedheti a szemöldökét, ha netán összenőtt, vagy egyéb szolgáltatást is igénybe vehet (pl.: kozmetikus, fodrász, manikür, stb), de ne ez határozza meg az életét. Én is igényes vagyok, én is járok ide oda szépítgetni magamat, de nem erről csacsogok folyamatosan, és nem a tükör előtt élem az életemet.
22N
2.:
te nem tudom milyen lányokról beszélsz de én a büdös életben nem kezdenék egy ilyennel, és lány vagyok.:)
ne a 13-15 éves tinilányokról beszéljünk akik SP-ért meg 'bibőrért' vannak oda..
utolsóval, .és a többiekkel is egyetértek.
legyen igényes persze ápolt is(ki ne legyen az?), de ne lépjen át egy bizonyos határt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!