Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan viszonyulsz a metroszex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyulsz a metroszexuális férfiakhoz?

Figyelt kérdés
18/f
2010. máj. 8. 20:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
55%

Ő az egyik véglet. A másik véglet a magára nem adó, büdös, ápolatlan férfi. Szerintem az utóbbi rosszabb.

Ugyanakkor én az arany középútat kedvelem.

21/L

2010. máj. 22. 22:03
 12/29 anonim ***** válasza:
64%

mihelyst rájöttem, hogy férfi, elkezdek gondolkodni, hogy milyen lehet az a nő, akinek bejön az ilyen pasi.

Utálom a gorilla kinézeű, szőrös pasikat. FOntos, hogy a férfiak is adjanak magukra, de mértékkel!

2010. máj. 22. 22:05
 13/29 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem pozitív dolog a mai világban, hogy mindenki próbálja magát minél tisztábban és frissen tartani.

Nincs undorítóbb a bozontos hónaljkutyánál. Pláne nyáron. Az izzadásgátló a szőrmentes helyeken könnyebben felkenhető és jobban kifejti hatását.

Én szeretem a borotvált puncit és nem vagyok dzsungelharcos. Én is szőrtelenítem a sajátomat, mert ez oda-vissza kell, hogy működjön. És a csajoknak is jobban tetszik, ha nem kell szőrt köpködni.

Ezen felül borotva és fésű alap.

Szeretem a kényelmes cuccokat, de meg tudok jelenni, ha emberek közé megyek. Nem tetszenek a fiúk és megválogatom a nőimet(nem bújok össze mindenkivel). Megveszem a drágább, jobb minőségű cuccot, nem kell a sz*r kínai. Igen. Költök magamra.

Akkor én is metroszexuális vagyok? vagy "csak" normális?

32/F

2010. máj. 22. 22:18
 14/29 anonim ***** válasza:

ettől még szerintem nem.

de a rózsaszín mániás, szemöldekszedőd, szolizós pasik.... az nagyon durva

2010. máj. 22. 22:20
 15/29 anonim ***** válasza:
32F ez teljesen normális, sőt alap mondhatni, nyilván nem arról van szó, hogy egy férfinak igénytelennek, büdösnek, rosszul öltözetnek és ápolatlannak kell lennie, csak az ilyen cicafiúk, akik rózsaszín pólóba, szedett szemöldökkel, néha lealapozva, szájfénnyel mászkálnak az utcán, hááát azok nagyon gusztustalanok.
2010. máj. 22. 22:27
 16/29 anonim ***** válasza:
16%
nem mi a bajod azzal h szedi a szemöldökét a fiu szal akk inkább a party szemöldököt csipázod értem hát jó szar az izlésed..a másik meg én kifejezetten szeretem a kreol börű pasikat és mivel ebből mo-n kevés van hát szoliznak semmi gond nincs velük...hihetetlen ez a fikázás
2010. máj. 22. 22:30
 17/29 anonim ***** válasza:
55%
miért érzem úgy, hogy műkörmös szőke vagy? :)
2010. máj. 22. 22:32
 18/29 anonim ***** válasza:
nem kedvelem oket....baratkent esetleg, de pasikent soha nem jon be.
2010. máj. 22. 22:57
 19/29 anonim ***** válasza:
22:27 vagyok és kozmetikus, hozzám is járnak férfiak, és azzal semmi baj, ha kezeltetik az arcuk, szőrtelenítik a hónaljuk, nemi szervük, de az már igencsak undorító, ha egy "férfi" szemöldököt szedet, szolizik, és bugyirózsaszín pólót hord, esetleg még sminkeli is magát, a legkevésbé sem férfias!!
2010. máj. 22. 23:01
 20/29 anonim ***** válasza:
Jah és mit értesz party szemöldök alatt, én eddig ezt a kifejezést még nem hallottam, pedig mondhatni, hogy a szakmámhoz tartozik, az ízlésemről mellesleg ne nyilatkozz, a saját elferdült ízlésvilágoddal foglalkozz!
2010. máj. 22. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!