Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulsz a metroszexuális férfiakhoz?
Ő az egyik véglet. A másik véglet a magára nem adó, büdös, ápolatlan férfi. Szerintem az utóbbi rosszabb.
Ugyanakkor én az arany középútat kedvelem.
21/L
mihelyst rájöttem, hogy férfi, elkezdek gondolkodni, hogy milyen lehet az a nő, akinek bejön az ilyen pasi.
Utálom a gorilla kinézeű, szőrös pasikat. FOntos, hogy a férfiak is adjanak magukra, de mértékkel!
Szerintem pozitív dolog a mai világban, hogy mindenki próbálja magát minél tisztábban és frissen tartani.
Nincs undorítóbb a bozontos hónaljkutyánál. Pláne nyáron. Az izzadásgátló a szőrmentes helyeken könnyebben felkenhető és jobban kifejti hatását.
Én szeretem a borotvált puncit és nem vagyok dzsungelharcos. Én is szőrtelenítem a sajátomat, mert ez oda-vissza kell, hogy működjön. És a csajoknak is jobban tetszik, ha nem kell szőrt köpködni.
Ezen felül borotva és fésű alap.
Szeretem a kényelmes cuccokat, de meg tudok jelenni, ha emberek közé megyek. Nem tetszenek a fiúk és megválogatom a nőimet(nem bújok össze mindenkivel). Megveszem a drágább, jobb minőségű cuccot, nem kell a sz*r kínai. Igen. Költök magamra.
Akkor én is metroszexuális vagyok? vagy "csak" normális?
32/F
ettől még szerintem nem.
de a rózsaszín mániás, szemöldekszedőd, szolizós pasik.... az nagyon durva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!