Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti megharagudnátok, ha a férfi azt mondaná, hogy szeretné hogy a kis szolgái legyetek?
Sziasztok! 22 éves srác vagyok még egyetemre járok, és a legtöbbek szerint biztos kicsit beteg vagyok agyilag meg szexuálisan. Most randizgatok egy csodaszép fiatal lánnyal akibe már szerelmes is vagyok szerintem. Nagyon imádom őt, bár még nem dugtunk de hamarosan időszerű lesz. Nekem van külön lakásom itt tudjuk csinálni ahogy akarjuk.
És az a helyzet, hogy engem nagyon izgatnak bizonyos dolog. Szeretném őt boldoggá tenni de ugyan akkor kisajátítani is teljesen. Azt akarom, hogy ő legyen a "kislány" én meg az apuka. A lényeg, hogy valamilyen szinten ő teljesen elfogadjon engem a parancsolójának. Azt akarom, hogy ő legyen a kislány akivel játszhatnánk is néha, cukin kellene viselkednie, a karjaimban hordoznám, lefektetném puszilgatnám, ha valami rosszat csinál nagyon elverném a kis popsiját. De cserébe gondoskodok róla mint egy kislányról, bújhat hozzám ahogy csak akar, de mindig az van amit én mondok. Van egy másik elképzelésem is ahol meg azt akarom, hogy Ő legyen az alázatos kis kutyám aki azt teszi amit mondok, ha ügyes akkor jutalmat kap. Kapna pórázt is. Nem aludhatna mindig az ágyon, lenne helye az ágy mellett egy pokrócon vagy az asztal alatt, ha fütyülök oda kell jönnie hozzám. De ha ügyes volt akkor felveszem az ölembe és hozzám bújhat, akkor megszeretgetem. No meg persze ha kedvem tartja akkor bármikor megcsinálom, persze azt sem finoman ez ilyenkor alap. Ki lenne kötözve valahova a kis pórázával és nem mehetne el onnan amíg el nem engedem, kapna szájpecket is, vagy valami kis játékot :)
Na persze azért nem mindig lenne így, tudom hogy ez nem teljesen normális, de lehetnének ilyen napok, amikor nagyon a kedvemre akar tenni, meg őszintén szólva ezt nagyon szokták élvezni a lányok legalábbis eddig akikkel próbáltuk. Ilyenkor persze nincs vele finomkodás, örüljön ha rá teszem a lábam vagy megsimogatom. Amúgy ha ezt nem játszuk persze élhetünk teljesen normális életet, sok sok szeretgetéssel, normális szenvedélyes szexel, aztán az "olyan" estékért ilyenkor kárpótolnám sok nyalással, főznék neki vacsit és hát úgy a kedvére tennék na.
Persze kint házon kívül nem kellene ezt csinálnia, de lehetnek különleges esetek, amikor igenis azt kell tennie amit mondok. Ha nem laknék forgalmas helyen le is vinném sétálni.
Egyébként szerintem elképzelhető, hogy vevő lenne rá. Bár ő nem az a perverz típus mint az a két lány akikkel próbálgattam ezt meg velük nem is voltam kapcsolatban igazából, szóval neki nem tudom, hogy kellene előhozakodnom vele. Lányok ti megharagudnátok rám ha ezt szeretném?
Nagyon fiatal vagy és tapasztalatlan.
Minden embernek van egy alapvető szexuális beállítódása, preferenciája, domináns, vagy szubmisszív beállítódása és ez nem úgy megy, hogy te kinézel valakit és az majd a te elképzeléseid szerint fog működni, hanem vagy eleve olyan, vagy nem, és utóbbi esetben semmit nem tudsz tenni. Mert még ha bele is megy a kis játékodba, akkor sem fog tudni vele azonosulni és az neked közel sem lesz olyan jó, mint szeretnéd.
Idővel majd felnősz és rájössz, hogy olyan partnert érdemes választani, akivel eleve találkoznak az elképzelések és a vágyak. Egy szélsőségesen szubmisszív nő számára az általad felvázolt helyzet abszolút ideális, de ez a nők elenyésző részét jelenti. Legyen mondjuk 5%. Ha nem ebből az 5%-ból választasz partnert, akkor garantált a csalódás.
Halkan jegyzem meg: egy valóban domináns férfinak abszolút nincs szüksége ilyen pótlékokra, mint pl. póráz, meg kislányos szerepjáték, hanem a puszta lényükből fakad a dominancia, amit meg tudnak élni az ágyon és azon kívül is. Szerepjátékokra azoknak van szüksége, akik valamit kompenzálnak.
Egy szubmisszív nő (van párom, köszi, nem kérek privátokat)
Messzire elkerülnélek, nem tűrném, hogy kutyaként akarj velem bánni!
Igazi kutyát sem lenne szerencsés rád bízni, mert valami nagyon nem stimmel nálad.
Szerintem, ha találsz hasonló érdeklődésű lányt, nincs gond belőle.
De, azért, ezt egy stabil kapcsolatban vezetném csak fel.
soha többet nem hagyom, hogy bárki elvegyen tőlem akármilyen jogot és szolgának tekintsen.
nem megharagudnék, hanem pattintanálak, hogy forgasd fel valaki más életét, lelkét és gyomrát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!