Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnődbe szerelmes egy biszexuális férfi, mit éreznél, tennél?
Féltékeny lennél, ha a barátnődbe szerelmes egy biszexuális férfi? Aki történetesen eddig a barátnőd egy haverja volt csak, de a párod most kicsit távolságot tart, ami csak annyit jelent, hogy nem találkozik vele munk után. Mert néha azért szokták együtt tölteni a szabadidejüket. ( amiről te tudtál is ) A gond csak annyi, hogy a barátnőd mindennap találkozik ezzel a férfival, mert egy helyen dolgoznak. Kapott a barátnőd virágot tőle, a férfi amikor tud beszélgetni akar vele és nagyon nyomul, valamint kerek perec kimondta, hogy mit érez a barátnőd iránt.
Féltékeny lennél? Mit tudna tenni ilyen helyzetben a barátnőd, szerinted?
Bíznál azért a párodban, nem?
Nem csalt meg és tényleg amennyire tudja kerüli a haverját!!
L
1. a kérdés szempontjából miért lényeges a férfi biszexualitása?
2. nyilván féltékeny lennék (ha pasi lennék, de most megfordítottam a helyzetet a magam értelmezése szerint, bocsi), de amíg a párom megfelelően reagálja le a kérdést, mint ahogy írtad is, akkor semmit nem tennék, és a féltékenység is enyhe lenne. Amikor már zavaróan nyomul a pasi, akkor esetleg beszélnék a párommal, hogy állítsa már le, mert bátorítás nélkül azért ennyire nem közeledik senki, de úgy egyébként én nem kezdenék semmit az udvarlóval.
Ez attól függ, hogy kezeli a helyzetet, a lány.
Ha a lány elfogadta a virágot, akkor irdatlanul bosszantana, nem érdekelne, hogy nem akarta megbántani mert aranyból van a szíve.
Elvárnám, hogy csak munkahelyen legyen vele kapcsolatban, és munkán kívül ne foglalkozzon vele.
Nem féltékenység, de amíg jó fej vele munkán kívül is, addig a férfi nem hagyja abba, és elég bosszantó lenne folyamatosan hallani hogy már megint próbálkozik, megint egy virág, egy csoki akármi...
Dobja ki a szeme láttára a virágot, edd meg a csokidat utasítsa vissza. Ennyit várok el, teljes hidegséget, így lehet egy embert biztosan eltüntetni.
A mosolyogva elfogadod, soha az életbe nem fog véget érni, és a kapcsolat rovására is mehet.
Egyszerűen csak megfelelően kell tudni kezelni a helyzetet
Hát csak úgy leírtam, hogy biszex:) Amúgy ennek tényleg nincs jelentősége:)
A virágot még haza felé menet kidobtam, mert a barátom ha meglátta volna, biztos balhézik. A napokban annyit kérdezősködött róla, hogy persze elmondtam neki, hogy eléggé rám akaszkodik és adott virágot. Nagyon égő, hogy ennyire látványosan nyomul. 2x is beszéltem a haverommal, hogy ez nagyon nem lesz rendben és hagyjon már békén, de nem tudok hatni rá. A való életben azért mégsem csinálhatok meg bármit..főleg nem a munkahelyemen. Haza felé menet követett már, beszélni akart velem. Akkor simán leráztam azzal, hogy rosszul vagyok, nem érek rá, rohannom kell, dolgom van még. Tudom, hogy nem vette be, de nem zaklatott így. Azóta folyamat hívogat, hogy sajnálja, ha megijesztett engem, de azért ne távolódjak el tőle. Mondtam neki, hogy nem sokáig fog hívogatni, mert új tel.számom lesz. A barátomnak inkább nem is szóltam erről, egyedül akarom megoldani!! Csak hát tudja mi a helyzet és féltékeny, sajnálom ezt. Nem szokott az lenne és én sem. Veszekedni sem szoktunk!
Szólnék, hogy vigyázz, AIDS!
Ragacsos, mocskos volt, és nagyon használt, akit ismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!