Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen, ezt nagyon elszúrtam?
A barátnőmmel távkapcsolatban vagyunk, ennek köszönhetően csak hétvégén találkozunk.
Van egy pókja, amit nem igazán szívlelek. Azonban eddig egy akvárium szerűségbe volt, és így tartva mondjuk úgy, hogy elviseltem.
A hétvégén is nála voltam, de az a hülye pók valahogy kimászott az akváriumból (elfelejtette a barátnőm rárakni a tetejét, mert játszott vele..) én meg nem figyeltem rá. Gondoltam, hogy van annyi esze, hiszen tudja, hogy félek/undorom tőle..
Kiment a fürdőbe fürödni, én meg az ágyán olvasgattam. Hirtelen arra lettem figyelmes, hogy a lábom mellett mászik a pók.
Eléggé megijedtem, és én hülye, hirtelen felindulásból a kezemben lévő könyvvel olyat odadurrantottam neki, hogy többet a pók meg sem mozdult hiába bökdöstem a könyvvel.. Ráadásul a könyvem borítója is tiszta trutyi lett, szerencsére az ágya nem.
Féltem a barátnőm reakciójától, így gyorsan két zsebkendővel becsomagoltam, és amíg ő tovább fürdött, kimentem a bejárati ajtón, és bedobtam a szemétledobóba. A legnagyobb csendben, hogy a szülei és ő se vegye észre.
Amikor visszajött észre sem vette a dolgot, majd csak este, amikor odament hozzá. Közölte, hogy nincs ott a pókja.
Én meg megjátszottam magam, mint akit váratlanul ért a dolog, hogy ne szórakozzon velem, tudja hogy nem szeretem. Ő pedig komoly arccal mondta, hogy tényleg nincs meg.
Eljátszottam a semmit nem tudót, és még rá is tettem egy lapáttal a tökéletes szerep miatt.
Gyorsan a szobaajtóhoz indultam, és közöltem vele, hogy addig nem megyek vissza, amíg meg nem találja.
Szegényke komolyan keresi azóta is, sőt én is "segítettem", hogy lássa érdekel a dolog, és nem titkolok valamit.
Nagyon szomorú, és már feldúrta az egész házat.
Jobb ha továbbra is hallgatok, vagy mondjam el neki? Bár azt hiszem ezzel már elkéstem, hiszen ha azonnal elmondom talán jobban fogadta volna, eltemeti vagy ilyesmi, de én még a szemétledobóba is leküldtem.
24/F, 20/L
" hiszen így nem kell felelősséget vállalnom a történtekért"
Ez a mondandód kulcsa. Ilyen emberrel egy másodpercig nem akarnék együtt lenni.
Én nő vagyok, és bár nem a pókok a kedvenceim, félni mégsem félek tőlük. Ne haragudj, de eleve nem tudom megérteni, hogy hogy lehet reflexből leütni ha tudod, hogy van neki. De ha tényleg nem gondolkoztál akkor ebbe nem mennék bele, mert már megtörtént, semmi értelme.
A barátnőd helyében én biztos kiakadtam volna. De ez még nem szakító indok. Viszont az hogy hazudsz nekem már sok... Az meg, hogy tovább "játszod" a szereped és még keresed is... Bocsi, de szerintem ez gerinctelenség. A barátnőd megérdemli, hogy megtudja. Mondd el neki amit leírtál itt is, hogy nem volt szándékos és sajnálod, és csak nem akartad őt elveszíteni... Ismerd be, hogy nem tudtad kezelni a helyzetet.... Ha nagyon szeret van egy csöpp esélyed, hogy megbocsát.
Másképp meg egy pók nem tűnik csak úgy el, valószínű magától is kitalálja mi lett vele...
Így viszont csak magát hibáztatja hogy miért nem csukta vissza, biztos nagyon rossz neki. Ha szereted, könnyítesz ezen a terhén és elmondod az igazat.
Basszus, milyen pokja van, amit terráriumban (ez a neve!) kell tartani te meg leütöd egy könyvvel?
De mindegy én kivágtalak volna a hazugságért, plusz fizethettél volna jopárezer forintot, mert egy egzotikus álla t nem két fillér.
#17-es, szerinted érdekel engem annyira ez a pók téma, hogy terrárium vagy akvárium?
Teszek rá, hiszen soha nem lesz olyan állatom, amit ebben kell tartanom, és nem is lesz rá szükségem.
Azokat sem értem, akik azt írják, hogy kivágnának a hazugságért, és utána azt írják, hogy valld be. :D
Most komolyan, ennyire hülyének néznek az emberek?
Pont saját magatok valljátok be, hogy ezért lapát van, amit direkt elakartam kerülni egy ilyen semleges dolog miatt. Na már most, ha már bevállaltam ez a kamu dolgot, akkor majd pont bevallom, hogy mégis összevesszünk, és szakítsunk egy pók miatt?
Nincs a pók iránt bánatom, csak az zavar, hogy szomorú, és keresi. Azonban a szomorúság is ugyanúgy meglenne, ha bevallom.
Így meghoztam a döntést, hallgatok mint a sír. Egy pók nem ér annyit, hogy kockára tegyek egy jól működő kapcsolatot.
Újat sem fogok neki venni, hiszen nem tudom, hogy fogadná és talán örökre leszáll erről a pók témáról ő is. :)
Köszi amúgy #15-ös! :D Végre, aki megérti, és reálisan látja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!