Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a srácot, de elszúrtam, mi legyen?
Ideges voltam rá, és írtam neki egy üzenetet, hogy nem akarok vele többet beszélni, mert elegem van belőle, és hogy nem olyan, mint gondoltam...
De az a helyzet, hogy nem bírom kiverni a fejemből. Mit gondolhat most? Nem írhatok neki szerintem...:(
"... nem akarok vele többet beszélni, mert elegem van belőle, és hogy nem olyan, mint gondoltam ... "
Ennek ellenére belezugtál?
Valamit tett azért nem, hogy igy gondoltad!?
Lehet a vagy most erősebb mint a józan ész!?
Azért gondold át! Mert elöjöhet megint ez az érzés!
De hülye vagy, #4-es! :D A kérdező szúrta el, de játssza az érinthetetlen hercegnőt, a srác meg fusson utána? :D Hát te se vagy százas!
Kérdező! Ha kell a srác, neked kell teperni érte, ezt nagyon eltoltad!
Nem emiatt. De a h.lye meg te vagy, de majd rájössz, de hát engem nem érdekel.
A kérdező is csak fusson utána nyugodtan, max 3 év múlva tnaul belőle, meg te is, én aztán nem bánom...
Most csak annyit, hogy másnál ne tegye ezt.
sose táncolnék vissza pasihoz, akivel csak ismerkedem, főleg, hogy bajom van vele...mert a kérdező is érzi, hogy nem tiszta dolog...csak nagyon bejön neki a gyerek, ezért megtenne bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!