Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Több mint 20 év házasság után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint 20 év házasság után a feleségem beleszeretett egy másik férfiba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az itobbi időben volt nehamy összetűzés köztünk ami inkább lelki jellegű volt,nem éreztem magam szeretve,ebből kifolyólag voltak a viták.Nemrég ezen úgy összezördültünk,hogy mint később kiderült ő ráírt egy régi barátjára.Aki potom 2 hét alatt úgy megbabonázta a párom h ő belezugott.Úgy derült ki h meglattam az üzenetet amiket nem törölt.Egyszer válni akar egyszer velem maradni.Megbeszéltük a végén h kedvesebb leszek én is es megpróbáljuk folytatni.Vmelyik nap az előzményekbe kerestem vmit és azt latom h azota is mikor dolgozom mindennap 2-3 órát fenn van az oldalán és a kepeit nézegeti de mindezt úgy h minden alkalommal elindit egy szerelmes dalt és még szól a fotóit nézegeti meg az üzeneteket amiket írtak egymásnak.Kérdeztem miért teszi ezt velem,azt mondta sajnálja de vagyott rá hogy lássa ismét.Ti mit tennétek ,mit javasoltok?köszönöm a rendes válaszokat előre is.

2017. febr. 16. 06:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
86%

A szerelem egy érdekes dolog. A hormonok játéka. Tisztán biokémiai alapon 2-3 év alatt lecseng. Persze utána marad a barátság, a szeretet, a kötődés ami egy hosszútávú jó kapcsolat alapja. Neki ha ez nincs meg akkor megette a fene az egészet és bármilyen szomorú is kimondani lehet, hogy elpazaroltál 20 évet az életedből valakire akire nem kellett volna.

És tudod ha neked 22 év építkezésbe került az ami másnak 2 hétbe az is azt mutatja, mennyire vagy fontos neki.

Persze az újdonság varázsa az mindig erősebb, de ha van egy kis magához való esze és veled akarja folytatni akkor tudatosan kerülni fogja a fickó lapját, meg képeit, meg a kommunikációt vele. De nem teszi, tehát ez is egy válasz.

Ha vigasztal. Lehet, hogy az új hapsi most érdekesebb neki, és el is tudná szedni tőled, de lehet 2 év után már helyette is mást keres.

Szerintem engedd el. Ha jól sejtem 40-es vagy. Még van bőven lehetőséged értelmes normális párt találni. Ő meg menjen amerre lát.

2017. febr. 16. 08:36
 12/28 anonim válasza:
34%
Próbáld meg visszahódítani. Minden nőnek szüksége van a törődésre,teljesen mindegy mióta vagytok együtt. Érezze sexi nőnek magát melletted. Ne add fel. Az a baj,hogy a házasságok egy idő után megszokássá alakulnak át. Egy házasságot is folyamatosan ápolni kell. Hidd el,ha szeret még téged sikerülni fog. Varázsold el,lepd meg,legyenek meglepetések. Értékelni fogja... sok sikert :)
2017. febr. 16. 08:48
 13/28 anonim ***** válasza:
88%
Rúgd ki a francba, ha most elkezdesz nyalizni fel fogja mosni veled a padlót és utána egy év múlva lép le. Ha most kirúgod, két eset lehetséges: megijed és elkezd teperni, lelép kefél egyet a csávóval aki szintén kivágja 1-2 hónap után és akkor kezd el teperni nálad. Te mindenképpen nyersz: ha visszafogadod azt csinálsz vele amit akarsz, ha nem jön vissza végre fiatal puncikba temetheted magad
2017. febr. 16. 09:01
 14/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm 11#sokat segített,12#szerelmes vagyok belé főleg hogy elakar hagyni közöltem is vele elvittem vellnesezni azt mondta engem akar,mikor ismét dolgozni voltam megint utanna sóvárgott egyértelmű volt az előzmények alapján,beirt a yutubon egy szerelmes dalt majd az oldaLan nezegette a fotoit,es mindig kerdi mikor jovok haza,rakerestem mikor mondtam indulok addig volt az oldalan egesz nap egész héten,az oldalan meg tele van olan idezetekkel h azzal legyel aki fontos meg "lelkembe jutsz nem eszembe"es nem rám gondol tuti.úgy hogy én azt hiszem megtettem mindent amirr te is gondoltál
2017. febr. 16. 09:02
 15/28 anonim ***** válasza:
55%
tutyimutyi puhap.cs vagy
2017. febr. 16. 10:09
 16/28 anonim ***** válasza:
30%

12-essel egyetértek. Ne az legyen már az első hogy az ember feldob egy 20 éves kapcsolatot ha adódik egy nagyobb probléma!!

Akarnod kell helyrehozni, ha tényleg szereted.

Persze ilyen nevetséges dumákat mellőzz, mint a másik... hogy "lelkembe jutsz, nem az eszembe". Jééézusom, milyen gyerekes! Ilyenekkel el lehet szédíteni egy érett nőt???

Sokat kell beszélgetnetek erről a pároddal. Az a baj hogy nem csak rajtad múlik, neki kell észhez térnie, lépnie és lezérnia azt az őrületet a másikkal.

2017. febr. 16. 10:36
 17/28 A kérdező kommentje:
16#felreertetted.az ő oldala van teli ilyen és hasonló idezetekkel
2017. febr. 16. 10:41
 18/28 anonim ***** válasza:
29%
#16: Nincs segítség, személyesen is átéltem és többet is láttam a környezetemben (sőt egy időben használtam is ezt a dolgot felszedni őket). 38-42 között általában történik velük valami hormonális változás (legalább is én ennek tudom be) és megbolondulnak. Olyanok lesznek, mint egy bakfis, szomjazzák az érzelmeket, viszont ez mellett pedig szexben tapasztaltak és mindent bevállalnak, amit addig nem próbáltak. Az ilyen nőket kaszálni lehet skalpnak olyankor. És nem, nem lehet visszahódítani őket, amíg nem tombolják ki magukat. A hormonoknak semmi nem parancsol :-P
2017. febr. 16. 10:42
 19/28 anonim ***** válasza:
75%

Jaj,ezek a vàlaszok :D

Senki nem akar 40-es vén pö csökkel dugni,plàne nem a huszonévesek,de ha mégis talàlsz egyet,annak sem fogsz sokàig kelleni.A feleséged nem fog elvàlni tőled,hamar lecseng nàla ez a hülyeség,csak vàrj türelmesen.

2017. febr. 16. 10:42
 20/28 anonim ***** válasza:
37%

#19: Gondolom te valami irigy kisgyerek vagy :-P :-D

Volt itt egy kérdés nemrég, hogy a csajoknak melyik korosztály jön be ;-) Keresd meg és csodálkozz, ha nekem nem hiszed el, hogy nagyon is akarnak a huszonéves kiscsajok, velünk negyvenesekkel is dugni :-P

(Bocs kérdező az off-ért)

2017. febr. 16. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!