Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak masok is akiknek a parja nem vett semmit se Valentin napra?
Én karácsonyra meg szülinapomra se kaptam semmit. A párom karácsonykor a lanyomnak vett egy par dolgot. De meglett beszelve hogy nem kell,mégis vett,mert imádja. És ennelkül a Valentinnap meg ajandekok nélkül is érzem hogy szeret.
Az meg hidegen hagy hogy mas kapott e meg mit.
N25
Igazàbòl az év többi napjàn se kap semmit ünnepnapokon kívûl a kérdezõ. Nem hinném, hogy azért hàborodnak fel az "ezen anapon illene venni egy viràgot" dolgon a pasik, mert amúgy meg havonta a párjuk kedvébe járnának akármilyen jelképes ajándékkal. Mindig abból indulnak ki áhh máskor is fontos ám, igen ìgy van.
De akkor sem teszik. Csak akkor nem oly szembetûnõ, elsumákolhatóbb.
Ez nem kötelezõ, csak egy jó lehetõség amikor megint az ember romantikázhat a párjával. Ahogy egy csillaghulláskor vagy szabadság alatt is csak a lehetõség jobb mint a hétköznapokon, ennyi. De kb másról se szólt tegnap a nap neten mint, hogy ki utálja jobban ezt a napot.
Mi sem vettünk egymásnak semmit, nem tartottuk fontosnak. Hétfőn kaptam csokit, mert tudta, hogy napok óta szerettem volna enni, csak nem jutottam el oda, hogy vegyek magamnak :) Nem volt semmi alkalom, csak kedveskedni akart, és sikerült is. Én vettem neki ajándékot, de csak azért, mert egybeesik a névnapjával. Gyakorlatias ajándék, amire szüksége volt, meg is beszéltük korábban. A facebookos szerelmes posztáradaton pedig jót nevettünk. Nem érezzük szükségét, hogy másoknak mutogassuk a kapcsolatunkat, boldogságunkat. Egymásnak bizonyítunk folyamatosan, mert szeretjük egymást, és nem akarjuk, hogy a másik erről akár csak egy napra elfeledkezzen :)
Ha te a valentin napig baromságtól függetlenül sem érzed, hogy törődne veles párod, akkor beszéljetek. Találjatok ki valami programot, amit mindketten élveztek. A legnagyobb baromság az ilyesmit naphoz kötni...
Mondjuk mi lenne ha megbeszélnétek??
Első két évben mi sem tartottunk Valentin napot.Aztán megkérdeztem így február tájt,hogy idén nem akarnánk tartani?És simán belement, attól az évtől kezdve tartjuk.
Kommunikáció..Ha nem tudja,hogy te vágysz rá,hogy tartsátok, akkor ne hibáztasd.
Te egyébként mit vettél/csináltál neki?Ha már itt tartunk.Ez nem egy nőnap,hogy csak a pasik vehetnek ajándékot.
Te is ugyanúgy meg ajándékozhattad volna, aztán jövőre remélhetőleg ő is viszonozta volna.
22-es hozzászólásával értek egyet...
Nem utálni kell a "más" napokat, hanem kihasználni. Nem értem mi a menő abban, hogy divattá lett utálni a Karácsonyt, Valentin mapot, szülinapot stb. De persze a szürke hétköznapokat is utáljátok... akkor mi az ami jó egyáltalán a fújongóknak? Ja hogy fújongani? Mert az aztán értelmes, értékes és boldog életet von maga után?
Az én párom sem lepett meg semmivel valentin napon, de mi igazából tisztáztuk, hogy nem is fogjuk tartani.
Most idén elgondolkodtam rajta, hogy amíg nem volt párkapcsolatom mindig tartottam valentin napot. Nem igazán arról szólt az ünnep, hogy a szerelmemet ünnepeljem (ami nincs), hanem hogy a körülöttem élőknek egy kicsit feldobjam a napját (értve ide barátnők, anya, nagymamám, nagypapám).
Úgyhogy idén most hosszú év után, készültem egy kis kedvességgel a barátaimnak, a munkatársamnak és a páromnak is. Sütöttem csokismuffint, ebből kapott mindenki, meg a páromnak készítettem finom reggelit.
Egy kis kedvességet akartam mások életébe vinni, és nekem ez bőven elég is volt. Én senkitől sem kaptam semmit, de nem is vártam.
Ha úgy érzed szerettél volna tőle kapni valami kis figyelmességet, akkor mond el neki. Lehet egy másik nap meg meg fog lepni. Akkor nem érzi úgy, hogy most "kötelező mert olyan nap van". Próbálj erről beszélni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!