Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak masok is akiknek a parja nem vett semmit se Valentin napra?
7es. Szabadságot kaptál Valentin napra. Az is valami nem ? ;D
30/f
Én szeretem a feleségem, vettem is neki valami apróságot, mert akárhogy is, hülyén vette volna ki magát, ha nem. De közben baromira lehangolt és idegesített, hogy ma vinnem "kell" valamit, mert a virágárusok egyszer úgy döntöttek...
Kérdező: inkább becsüld meg a párod őszinteségét. Ha nem jön szívből, mi értelme van? Majd visz neked máskor, mikor ő érzi úgy, és nem a világ "kényszeríti" rá.
Hát nekem se "vettek" semmit de nem is várom el.
Sokáig dolgozott ma.
Vacsorát főztem és sütöttem egy nagy mogyorótortát mire megjött:)
Ki hívtam a két kamaszt,koccintottunk és vidáman megvacsoráztunk.
Ez nekem ajándék.
Nem az, hogy nem vitt semmit. Hanem az, hogy elvárod.
Ha várod az ajándékot, akkor vagy alapnak veszed, ha kapsz. Vagy csalódsz, ha nem kapsz. Csak rosszul jöhetsz ki belőle.
Igen ez a baj a mai világban mindenki csak elvár valamit ....
Ne varjátok el, és akkor mindennél jobban fogtok örülni ha kaptok majd valamit.
Hűű... de nagy problémája van valakinek?! Látom nincs mit kitenned fb-re, hogy önvisszaigazolást kapj az ismerőseidtől.
Én lesz..rom a Valentin napot, páromat bármikor meglephetem. Nem kell ahhoz egy giccses nap.
Plusz ráadásul anyukámnak tegnap volt a temetése (56 éves volt), ha eddig nem rajongtam a Valentin napért, ezután meg pláne nem fogok.
Mi sem tartjuk ünnepnek a valentint. Viszont februárban vannak mindenféle évfordulóink, szóval megbeszéltük, hogy első adandó alkalommal elutazunk egy hétvégére.
Én is látom a képeket, hogy ki mit kapott, van is, ami tetszik, de sosem fordult meg a fejemben, hogy ők megérdemlik én meg nem. Ez tök rossz gondolat.
Nyugodtan megmondhatod, hogy mire vágysz vagy kedveskedhetsz te is, hogy eszébe jusson viszonozni, de magadban duzzogni és elítélni őt, amiért nem találta ki a gondolatodat, szemétség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!