Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak masok is akiknek a parja nem vett semmit se Valentin napra?

Figyelt kérdés
Melysegesen elszomorit a dolog.Mondjuk nem az elso eset, de annyira bant.Mig masok boldogan meselik, mutogatjak mit kaptal, en meg legszivesebben elsullyednek szegyenembe.
2017. febr. 14. 23:41
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
61%

7es. Szabadságot kaptál Valentin napra. Az is valami nem ? ;D

30/f

2017. febr. 15. 00:26
 12/36 anonim ***** válasza:
86%
Akkor itt nem az ajandek hianya a gond. Szerintem ideje nem ugy viselkedned, mint egy csicska.
2017. febr. 15. 00:58
 13/36 anonim ***** válasza:
79%

Én szeretem a feleségem, vettem is neki valami apróságot, mert akárhogy is, hülyén vette volna ki magát, ha nem. De közben baromira lehangolt és idegesített, hogy ma vinnem "kell" valamit, mert a virágárusok egyszer úgy döntöttek...

Kérdező: inkább becsüld meg a párod őszinteségét. Ha nem jön szívből, mi értelme van? Majd visz neked máskor, mikor ő érzi úgy, és nem a világ "kényszeríti" rá.

2017. febr. 15. 01:06
 14/36 anonim ***** válasza:
87%

Hát nekem se "vettek" semmit de nem is várom el.

Sokáig dolgozott ma.

Vacsorát főztem és sütöttem egy nagy mogyorótortát mire megjött:)

Ki hívtam a két kamaszt,koccintottunk és vidáman megvacsoráztunk.

Ez nekem ajándék.

2017. febr. 15. 01:18
 15/36 anonim ***** válasza:
70%

Nem az, hogy nem vitt semmit. Hanem az, hogy elvárod.

Ha várod az ajándékot, akkor vagy alapnak veszed, ha kapsz. Vagy csalódsz, ha nem kapsz. Csak rosszul jöhetsz ki belőle.

2017. febr. 15. 01:21
 16/36 anonim ***** válasza:
63%

Igen ez a baj a mai világban mindenki csak elvár valamit ....

Ne varjátok el, és akkor mindennél jobban fogtok örülni ha kaptok majd valamit.

2017. febr. 15. 01:24
 17/36 anonim ***** válasza:
57%

Hűű... de nagy problémája van valakinek?! Látom nincs mit kitenned fb-re, hogy önvisszaigazolást kapj az ismerőseidtől.

Én lesz..rom a Valentin napot, páromat bármikor meglephetem. Nem kell ahhoz egy giccses nap.

Plusz ráadásul anyukámnak tegnap volt a temetése (56 éves volt), ha eddig nem rajongtam a Valentin napért, ezután meg pláne nem fogok.

2017. febr. 15. 05:55
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Mi sem tartjuk ünnepnek a valentint. Viszont februárban vannak mindenféle évfordulóink, szóval megbeszéltük, hogy első adandó alkalommal elutazunk egy hétvégére.

Én is látom a képeket, hogy ki mit kapott, van is, ami tetszik, de sosem fordult meg a fejemben, hogy ők megérdemlik én meg nem. Ez tök rossz gondolat.

Nyugodtan megmondhatod, hogy mire vágysz vagy kedveskedhetsz te is, hogy eszébe jusson viszonozni, de magadban duzzogni és elítélni őt, amiért nem találta ki a gondolatodat, szemétség.

2017. febr. 15. 06:19
 19/36 anonim ***** válasza:
Ja és 7est meg valentin napi szívlapátra tették. Stílusos.
2017. febr. 15. 06:20
 20/36 anonim ***** válasza:
54%
Én sem kaptam semmit és nem is vettem neki semmit. Nem szeretem a valentin napot, semmi értelme. Én minden egyes nap szeretem őt és ő is egnem. De nálatok nem ez a legnagyobb probléma. Ha ennyire frusztrál hogy ilyen és nem vagy mellette boldog, akkor miért pazarlod rá az idődet? Nem mersz lépni?
2017. febr. 15. 06:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!