Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek nem tetszik az ajándék?
Szerintem is gáz, hogy régi kacatot adsz neki. Nem illik ilyet ajándékozni alkalomra. Az ilyen dolgokat rokon kisgyerekeknek adom csak úgy, nem pedig alkalomra.
Neki fontos ez az ünnep. Köthettetek volna kompromisszumot, mehettek volna közös programra ami nem feltétlenül a gyertyafényes drága vacsora, vehettél volna neki valami apróságot, de ez így szerintem is bunkóság.
Hát eleve bunkóság a képébe vágni, hogy tőled ugyan ne várjon semmit, szerelmet ünnepelni hülyeség, egymást ünnepelni hülyeség.
De tényleg valami régi vacakkal akarod kiszúrni a szemét, hogy nesze, ha már kierőszakoltad, hogy ezen a napon ne vegyelek szrba se, kapsz valami régi szrt ami már nem kell.
Amúgy úgy írsz, mintha goromba lett volna veled. Az nem oké, de értem miért sértődött meg.
Nekem is nagyon rosszul esett, amikor a volt barátom elém állt, hogy ő ezen a napon aztán biztos nem, kizárt... ehh nem értem én ezt..
Hany evesek vagytok?Mert ez szerintem elegge gyerekes reakcio volt.
Ha fiatalok vagytok talan meg kinovi:D
Legközelebb én is a taknyos zsepimet adom neked "ajándékként", meg a bébikoromban használt előkét. Jó lesz kérdező?
Egy kacatot, amit leemelsz a polcról és ott rohadt évek óta, meg porfogó... Röhej, szánalmas. Nálam itt lenne VÉGE!
Nem tudom mennyire hisztis alap járaton a kedves barátnő, de tény azért használt, régi plüsst adni kicsit furán jön le...
Ez kb. olyan, hogy "na, tessék itt van nekem már úgy se kell..." szitu. Attól, hogy te feleslegesnek tartod még megerőltethetted volna magad!
Ha virágot vettél volna jobban kijöttél volna a helyzetből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!