Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmnek nem tetszik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek nem tetszik az ajándék?

Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunk együtt. Én nem feleslegesnek és hülyeségnek tartom a valentin napot, de ő elvárja hogy kapjon valamit. Szóval hétvégén mikor nála voltam, neki ajándékoztam az egyik plüssöm. Erre fel ő lehordott mindennek hogy én milyen szánalmas, vagyok és mennyire nincs bennem kreatívitás, mert h csak úgy lekapom a polcomról a macim és neki adom. Neki ez kevés és többet várna el. Akármit is magyaráztam úgy hoztak ki hogy én mekkora egy bunkó szar vagyok. Egyszerűen nem tudom jogosnak tartani a felháborodását, de hajthatatlan... Szerintetek???? Ez Jogos?!!!

2017. febr. 14. 00:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
7%

Szerintem nem jogos! (Egyébként én is hülyeségnek tartom a Valentin napot, pedig nő vagyok.)

Egyébként meg, ha egyéb ünnepre kap ajándékot, pláne felesleges volt a hiszti. Főleg, ha olyan plüsst adtál neki, ami kiskorodban kedvenc volt még aranyos/kedves dolognak is tartanám. (Nekem többet is jelentene, mint egy boltból leemelt kacat.)

Egyébként nem értelek titeket lányok/nők... ti tényleg örültök egy kierőszakolt ajándéknak?

Sosem hisztiztem az miatt, ha valaki nem tartott névnapot vagy nőnapot vagy valentin napot az exeim közül, főleg, ha egyébként figyelmes volt velem és tudtam/éreztem, hogy szeret.

Mi értelme kierőszakolni? Nem érzitek, hogy ez mennyire szánalmas? Miért akartok, olyat ráerőltetni a párotokra, ami neki nem fontos?

2017. febr. 14. 08:25
 12/29 anonim ***** válasza:
91%

Lehet úgy gondolta biztos extől kapott ajándékot passzolsz neki.

De ilyent nem illik, ha neked mindegy de neki fontos hát annyit ér az öröme lemész a boltba egy csokiért vagy virágért.

2017. febr. 14. 08:32
 13/29 anonim ***** válasza:
94%

Sose hisztiztem ajandekert, na de nem is ajandekoztam poros, regi kacatot a polcrol, h nesze akkor, ajandek,oruljel.

Megtalalta a zsak a foltjat.

2017. febr. 14. 09:03
 14/29 anonim ***** válasza:
13%

Nyilván kedves utolsó...

Neked váratlanul vagy örömmel sosem ajándékoztak neked oda semmit... egy jó könyvet, egy kedvenc tárgyat vagy bármi mást.

Nyilván nem tudod, hogy ilyen ajándék is lehet értékes és szívből jövő.

Amilyen anyagias vagy gondolom neked csak bizonyos összeg felett ajándék az ajándék.

Sebaj, majd találsz olyat aki megvesz neked mindent, csak csendbe legyél és ne kelljen veled a kelleténél többet foglalkoznia! ;) Ne aggódj!

2017. febr. 14. 09:17
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Bunkó vagy. De jól tetted:D
2017. febr. 14. 09:17
 16/29 anonim ***** válasza:
12%

#11/14

Szerintem is igazad van! Ezt, akár, én is írhattam volna! :D

Egyébként, tényleg kedves lehet egy ilyen ajándék is, ha szívből jön és nem gúnyból.

Abban meg teljesen egyetértek, hogy miért kell bármilyen ünnep alkalmával hisztizni egy ajándék miatt. Attól jobb lesz? Megváltozik a gondolkodásmódja? Örülni fogok, így neki?

NEM!

Akkor? Felesleges a hiszti!

2017. febr. 14. 09:28
 17/29 anonim ***** válasza:
72%
A Valentin nap nem nőnap, a pár mindkét tagjának ünnep. Te kedves kérdező mit kaptál tőle Valentin napra?
2017. febr. 14. 11:07
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

A gond itt azzal van, hogy nem valami féltett régi ajándékról van szó, aminek eszmei értéke lenne, hanem mivel a leányzó "elvárta" az ajándékot, a kérdező lekapott valamit a polcról.

Ez az, ami gáz, nem önmagában a használt ajándék.

(Én is kaptam olyan dísztárgyat páromtól anno, amit egyszer valaki mástól kapott, de azt tényleg a jelentése, eszmei értéke miatt adta tovább, így sokat jelentett. De ez más szitu.)

2017. febr. 14. 11:50
 19/29 anonim ***** válasza:
90%

hát ez az, pont ezért bunkóság a másiknak kijelenteni, hogy te le vagy szrva valentin napon, ne gondold már h miattad én bármit is ünneplek. Innentől kezdve bármilyen gesztus kierőszakolt és nem esik jól.

Teljesen egyet értek azzal a hozzászólóval, hogy a virág bombabiztos, ráadásul mivel elhervad, nem is gyűlik az ajándékkacat. + ne hogy már valaki azt mondja, hogy egész évben meglepi ezzel-azzal a párját, de ő ezen az egyetlen egy napom most csakazértse.

Szerintem a valentinnap utálata us divat lett amúgy.

2017. febr. 14. 12:01
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
egy tábla csokinak is több értelme lett volna. nem az összeg a lényeg, de egy polcról lekapott régi valami? hát nem csoda hogy rosszul esett neki.
2017. febr. 14. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!