Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor én vagyok a hibás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor én vagyok a hibás? Ti is szakítanátok ezért?

Figyelt kérdés

Egyik nap fáradt voltam és írtam a barátomnak sms-ben hogy most nem megyek be a kocsmába (ott szoktunk talizni minden nap), le is írtam miért. Erre ő visszaírt nagy morcosan hogy akkor ne is menjek többé, nem érdekli.

Azóta már találkoztunk és ő ezt komolyan gondolta hogy akkor most vége és szakítsunk, mert milyen dolog hogy nem talizok vele minden nap... őszintén nekem a heti 2-3 nap is bőven elég vele mert néha pihenni is szeretnék. Most akkor ő a hülye vagy én? Igaza van? Minden nap muszáj lenne találkozni? Ti hogy vagytok ezzel? Ha lemondja a barátotok/barátnőtök akkor meg szoktatok haragudni?

2010. máj. 8. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem te vagy a hibás, meg akar fojtani a "szeretetével". Keress egy kicsit ööö... "szelídebb", persze nem nyámnyila pasast!
2010. máj. 8. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Már megbocsáss de a barátod egy hisztis kisfiú.. és szerintem ha ezért szakít veled akkor nemis szeretett igazán:/

Teljesen érthető ha fáradt vagy nincs kedved sehova elmenni.nem tudom ezen miért kell felidegesítenie magát. Ha minden nap találkoznátok nagyon hamar megunnátok egymást..neked van igazad..de ha ő ennyire hülye sztem jobb neked nélküle.

2010. máj. 8. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:

mintha én lennék pár évvel ezelőtt:D

párom is ilyen...mondjuk kiküszöböltem ezt azzal,hogy ok,minden nap,de ha épp nincs mászkálos kedvem,akkor elégedjen meg azzal hogy feljön és elvagyunk...

(és nem,nem unjuk egymást a mindennapi találkozástól,nekem csak a mászkálásos talival volt bajom)

2010. máj. 8. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Te jó ég, dehogy van igaza! Egyetlen randit mondtál le, és jó okod volt rá. Mindennap találkozni? Ha nagyon friss még a kapcsolat, előfordul, de miért lenne ez kötelező? Az az érzésem, hogy csak ürügyet keresett a szakításra, mert ennek semmi, de semmi értelme.

A másik kérdésedre: nem szoktam megharagudni, ha a barátom lemondja a találkozót. Sokkal rosszabb volna, ha hullafáradtan eljönne kötelességtudatból, aztán komoran bámulna maga elé egész idő alatt és látszana, hogy alig várja a végét.

Semmiképp ne legyen bűntudatod, nem tettél semmi rosszat, ő viszont ok nélkül büntet téged. Önző, éretlen viselkedés. Gondolom, elég fiatalok vagytok. Egyszer majd ő is megérti, hogy hiba volt, te meg szintén szereztél egy kis tapasztalatot, tanultál némi emberismeretet. Az is lehet, hogy néhány hónap múlva megbánja. De ne te sündörögj vissza hozzá, itt csak neki van oka bocsánatot kérni.

2010. máj. 8. 16:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Azt hiszem jobb is így, nem életcélom minden délutánomat egy kocsmában tölteni. Mert hogy máshova nem jártunk, legfeljebb ha koncert volt a városban akkor oda ki csapatostul...aztán vissza a kocsmába, sokszor még az is gond volt ha onnan este 10kor mentem haza és nem maradtam ott vele reggelig.

Nem mintha nekem lenne ötletem hogy mit lehet csinálni még a kocsmán kívül egy unalmas kisvárosban.

2010. máj. 8. 16:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen sziámi iker-kapcsolatok.
2010. máj. 8. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!