Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alakult már ki bennetek társfüggőség?

Figyelt kérdés
Amikor minden tökéletes, harmónia, rózsaszín köd, és egyik pillanatról a másikra elkezdesz görcsölni, hogy el fog hagyni, aztán rájössz, hogy meghalnál nélküle, nem tudnád folytatni a régi életed és szorongsz hetekig, mert ettől nagyon félsz? nem tudsz felszabadulni, de neki nem mondod?
2010. máj. 8. 13:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen,és ritka sz@r érzés.
2010. máj. 8. 13:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez nem társfüggőség, de igen, volt már ilyenem...
2010. máj. 8. 13:35
 3/11 A kérdező kommentje:
de komolyan! ilyenkor mi van? aztán majd jön a megfelelési kényszer? na neee, nagyon gáz...sztem önbizalom hiány miatt alakulhat ki. ötletek a legyőzésére?
2010. máj. 8. 13:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen..most küzdök ellene..hogy rohadna meg..
2010. máj. 9. 09:09
 5/11 anonim ***** válasza:
34%
Nem soha...olyan pasim soha sem volt, aki megérte volna!
2010. máj. 9. 15:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Basszus, akkor én is társfüggő vagyok... Vagyis kezdtem az lenni... Most próbálom leküzdeni ezeket a hülye gondolatokat. H úgysem fog elhagyni...

De tényleg heteken át szorongtam, meg görcsöltem azon, h megun engem, és odébb áll.

De a társfüggőségnél a kapcsolatfüggőség, ha lehet még rosszabb. Mert akkor meg attól félsz, h egyedül maradsz, h nem találsz senkit a helyébe, h téged sose fog senki szeretni...

24/L

2010. máj. 12. 08:38
 7/11 anonim ***** válasza:

H miből alakulhat ki?

Ha kevesebb időt töltötök együtt, ha érzed, h kicsit elhanyagol, ha már nem érzed annyira, h fontos vagy neki. Ezek szülik a gondolatokat, h el fog hagyni téged.

Nem hiszem, h az önbizalomhiány az oka.

És mit lehet tenni ellene? Beszélgetni, beszélni róla. Nem csak a pároddal.

Meg én csak reálisan néztem a kapcsolatunkat: semmi sem változott, minden ugyanolyan, ha beleszól a telefonba, ugyanolyan kedves a hangja, és ezekhez hasonlók. Szóval NINCS OKOM aggódni.

Előző válaszoló vagyokvoltam

2010. máj. 12. 08:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is ilyet érzek.. Pedig sajnos nem vagyunk "még" együtt lehet nem is leszünk... :( vagyis hát én sajnos olyan pesszimista vagyok hogy azt hiszem... De reménykedek azért..

Nagyon szeretem azt a bizonyos Valakit... :'(

Áhhh nagyon rossz de nagyon-nagyon szeretem...

hm... no mindegy... :( ezt most jó volt kiírni magamból!!

puszi Nektek!!

2010. máj. 12. 09:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Mikor így érzek,mindig lelassítok,visszahúzódom kicsit.Bár ez nem mindig jó,de rosszul érzem magam,ha kieseik az irányítás a kezemből.
2010. máj. 12. 09:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem elhagyott. Hiányzik belegebedek és ezzel a tudattal kell élnem. A kapcsolatunk a szerelme erre lenne szükségem...reménykedem én is valahol, de napról napra kevesebb az esély,hogy visszatérjen. 1 hete semmit nem tudok róla:( Én meg bekattanok.
2010. máj. 12. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!