Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakult már ki bennetek társfüggőség?
Basszus, akkor én is társfüggő vagyok... Vagyis kezdtem az lenni... Most próbálom leküzdeni ezeket a hülye gondolatokat. H úgysem fog elhagyni...
De tényleg heteken át szorongtam, meg görcsöltem azon, h megun engem, és odébb áll.
De a társfüggőségnél a kapcsolatfüggőség, ha lehet még rosszabb. Mert akkor meg attól félsz, h egyedül maradsz, h nem találsz senkit a helyébe, h téged sose fog senki szeretni...
24/L
H miből alakulhat ki?
Ha kevesebb időt töltötök együtt, ha érzed, h kicsit elhanyagol, ha már nem érzed annyira, h fontos vagy neki. Ezek szülik a gondolatokat, h el fog hagyni téged.
Nem hiszem, h az önbizalomhiány az oka.
És mit lehet tenni ellene? Beszélgetni, beszélni róla. Nem csak a pároddal.
Meg én csak reálisan néztem a kapcsolatunkat: semmi sem változott, minden ugyanolyan, ha beleszól a telefonba, ugyanolyan kedves a hangja, és ezekhez hasonlók. Szóval NINCS OKOM aggódni.
Előző válaszoló vagyokvoltam
Én is ilyet érzek.. Pedig sajnos nem vagyunk "még" együtt lehet nem is leszünk... :( vagyis hát én sajnos olyan pesszimista vagyok hogy azt hiszem... De reménykedek azért..
Nagyon szeretem azt a bizonyos Valakit... :'(
Áhhh nagyon rossz de nagyon-nagyon szeretem...
hm... no mindegy... :( ezt most jó volt kiírni magamból!!
puszi Nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!