Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Füvezik az egyik fél? Másnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Füvezik az egyik fél? Másnak is volt már ilyen párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Van egy hatalmas problémám.

megismertem egy pasit, akinek a lakótársa gyakran füvezik. Ezáltal a kiszemeltem is olykor (2hetente) elszív 1cigit.

Elmondása szerint, mivel alkoholt nem szokott inni, így ha nagyon kattog vagy nagyon le akar lazulni, akkor ehhez nyúl hogy bekábuljon és el tudjon aludni.

Én elmondtam a pasinak,hogy ezt nem tudom és nem is akarom tolerálni, mert zavar és problémás kapcsolatból léptem ki...nekem nem kell még egy bajos férfi.

Mire Ő azt mondta, hogy bízhatok benne, nem lesz baj...és ha megszabadul a lakótárs-havertól és esetleg összeköltözik velem, akkor a közeg is más lesz...és nem fogja csinálni.

Nagyon félek ettől az egésztől.

Odáig vagyok a pasiért...és szeretném is Őt. De nekem ez a füvezés hatalmas visszatartó erő, és rettenetesen zavar és kiábrándít. Kezdek félni ettől az egésztől.

Volt már valaki ilyenben?

Kizökkenthető ebből egyáltalán és van esélyem,hogy teljesen befejezi vagy felejtős?

2017. febr. 10. 12:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem a biofuvet szivja, semmi baj nem szarmazik belole. Vannak emberek, akik nyugtaton elnek, valaki alkoholba folytja a banatat, vagy csak csokkenti a hetkoznapi elet stresszet. A marijuana fogyasztast igazabol nem azert tiltjak mert rossz, hanem mert a fekete piac viragzik belole. Nincs belole tuladagolas, legrosszabb esetben, rator a faradtsag es alszik egy jot, raadasul nyugodtan. Az meg egy tevhit, hogy fuggoseget okoz, mivel 3 nap kell hozza, hogy a "fizikai fuggoseg" elmuljon, es ha 2 hetig nem sziv egy szalat sem, eszebe sem jut, hogy letezik a dolog. Egy szempontbol lehet karos, az pedig az anyagi vonzata, a csodalatos magyar atlagfizeteshez kepest. Ha valaki hetvegen rapippant egy kis pipara, netan elsziv 1-2 jointot nem lesz belole rossz ember, nem karosul a tudata, es rekreacios szempontbol is hatasos. Gondolj bele abba, hogy a legalisan Mo-on beszerezheto "vegyszerek"(azert hivom, igy mert a gyogyszereknek tobb a karos es mellek hatasa, mint a pozitiv hozama, es az atlagembernek fogalma sincs, hogy mit vesz be a szervezetebe).
2017. febr. 10. 15:42
 22/24 anonim ***** válasza:

Na, csak nem egy újabb "a marihuána mindent gyógyít, a gyógyszeripar meg mérgez" konteós talált ide? Tudom, hogy nem olyan egyszerű a mariskával paranoiássá, majd paranoid szkizofrénné szívnia magát valakinek, de azért sokaknak sikerül.

Abban egyetértünk, a herbálnál és társainál sokkal jobb, mert kell pár év meg egy jó kis genetikai prediszpozíció, mire szétszívod a mariskával az agyad, ellenben a herbáltól két-három alkalom után rokkanttá hülyültél.

2017. febr. 10. 17:54
 23/24 anonim ***** válasza:
Utolsó! a kérdesre válaszolj, és ne a válaszadókat forgatsd ki, vannak itt olyanok, akik tapasztalatból beszélnek, de te biztos valami gyógyszeriparos pö cs vagy, és semmit se tudsz a marijuanárol. Nevetséges.
2017. febr. 12. 20:19
 24/24 anonim ***** válasza:

szerintem ne kezdj vele.

stonergrrl.:D

2017. febr. 12. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!