Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek milyen a párkapcsolata?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen a párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Vannak, akiket zavar, ha túl sok időt töltenek a szerelmükkel, és vannak olyanok is, akik a szabadidejük nagy részét együtt töltik. Konkrétan arra gondolok, hogy pl már együtt élnek, és meló után, otthon együtt csinálnak szinte mindent. Persze néha befigyel 1-1 program barátokkal/barátnőkkel, vagy olvasás, ilyesmi, amik "egyedüli" programok, de együtt érzik magukat a legjobban.

Ti melyik csoportba tartoztok?

2017. jan. 8. 00:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretnék már barátnőt, de ha lesz is valaha, nem fogok tudni állandóan csak vele lenni. 22/F
2017. jan. 8. 00:42
 2/11 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Én az elvagyok egyedül típus vagyok. Akkor bontakozom ki a legjobban, ha magam lehetek. Néha igénylem az egyedüllétet.
2017. jan. 8. 00:54
 3/11 anonim ***** válasza:

ÓÓÓ hát a borsó meg a héja nagyon nem az én világom.

Viszont egyedül lenni sem szeretek.

Szóval a legjobb ha közösen csinálunk valamit külön :D

2017. jan. 8. 00:55
 4/11 A kérdező kommentje:
2-es, a"néha" alatt mit értesz?
2017. jan. 8. 01:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi szeretunk egyutt logni,sokmindent kozos progin resztveszunk,de van hogy csak beszelgetunk itthon vagy setalunk,neha iszogatunk,kozos furdes,kirandulas,mozi,etterem stb. Szeretjuk egymas tarsasagat,de tudjuk hogy kellenek kulon elfoglaltsagok ezert mindkettonknek van mas hobbija. Kozos tarsasagunk nincs meg,de ez ugye nem ugy jon magatol.Mindketten mas varosbol koltoztunk egy uj helyre par eve.Ugy hogy csak utobbi az ami hianyzik kicsit,de majd csak lesz. Mindenki eletebol hianyzik vmi, azt mondom ennyi baj legyen.
2017. jan. 8. 01:10
 6/11 Noblesse Oblige ***** válasza:

Napi 1 óra kell amikor magamba elvonulhatok. Rendezem soraim, elmélkedek az élet dolgain, terveket szövök. stb

Utána képes vagyok másra fókuszálni.

2017. jan. 8. 01:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem kell a nap 24 órájában egymás fenekében lenni, egymást követni mindenhová, stb. Van élete mindkét embernek, legalábbis egy egészséges kapcsolatban.
2017. jan. 9. 13:39
 8/11 anonim ***** válasza:
A mim? :)
2017. jan. 9. 13:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Olyan nem létező, leginkább..!
2017. jan. 9. 13:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Mi inkább együtt szeretünk lenni mint a borsó. Legtöbbször közös program de naponta egy két óra kell amikor ha egy szobában vagyunk is de õ a saját hobbijának hódol átgondolhatjuk a napunk, kiengedjük a munkahelyi streszt. Ilyenkor õ gépezik, én pedig fiammal tanulok, olvasok, rajzolok vagy fõzök.Eddig bejött.:)

27N 29F

2017. jan. 9. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!