Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen a párkapcsolata?
Vannak, akiket zavar, ha túl sok időt töltenek a szerelmükkel, és vannak olyanok is, akik a szabadidejük nagy részét együtt töltik. Konkrétan arra gondolok, hogy pl már együtt élnek, és meló után, otthon együtt csinálnak szinte mindent. Persze néha befigyel 1-1 program barátokkal/barátnőkkel, vagy olvasás, ilyesmi, amik "egyedüli" programok, de együtt érzik magukat a legjobban.
Ti melyik csoportba tartoztok?
ÓÓÓ hát a borsó meg a héja nagyon nem az én világom.
Viszont egyedül lenni sem szeretek.
Szóval a legjobb ha közösen csinálunk valamit külön :D
Napi 1 óra kell amikor magamba elvonulhatok. Rendezem soraim, elmélkedek az élet dolgain, terveket szövök. stb
Utána képes vagyok másra fókuszálni.
Mi inkább együtt szeretünk lenni mint a borsó. Legtöbbször közös program de naponta egy két óra kell amikor ha egy szobában vagyunk is de õ a saját hobbijának hódol átgondolhatjuk a napunk, kiengedjük a munkahelyi streszt. Ilyenkor õ gépezik, én pedig fiammal tanulok, olvasok, rajzolok vagy fõzök.Eddig bejött.:)
27N 29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!