Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki hogyan dolgozta fel mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan dolgozta fel mikor szetment a gyermekuk apjaval, es apukanak uj parkapcsolata lett?

Figyelt kérdés
Nem tudom miert erzem ezt de egyszeruen nem tudom elfogadni hogy apuka majd a 4 eves kislanyunknak bemutatja a not,es az en gyerekemhez hozza er stb.Tudom butasag de nem megy.....Kislanyomnak mi vagyunk voltunk a csaladja...

2016. szept. 13. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Igen ti vagytok a családja,viszont a volt párodnak te már nem vagy a családja.Másba szerelmes,mással akar együtt lenni.És nyilván az életének egy olyan fontos szeletét mint a saját kislánya,az új kapcsolatában is szeretné megtartani.Ez nem jelenti azt hogy a kislány ezentúl mást fog az anyjának tekinteni.Elvileg felnőtt ember vagy,már megtanulhattad volna szétválasztani X dolgot az Y-tól.
2016. szept. 13. 20:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez nem a kerdesemre volt a valasz,de koszi
2016. szept. 13. 20:46
 3/11 anonim ***** válasza:
44%
Ez már késő bánat... Most már jó lenne a régi ember mi?;) Hamarabb kellett volna ezen gondolkodni, amikor szétmentetek. Az apuka új életet kezdett, ez teljes helyes így ahogy van. Te pedig már csak a múlt vagy az ő életében. Már csak annyit tehetsz, hogy reménykedsz, hogy a következő kapcsolatod jobban sikerül majd.
2016. szept. 13. 20:47
 4/11 anonim ***** válasza:
73%

Mivel nekünk nem jött össze, mindig is gondoltam, hogy valahol valakivel jobban összeillik, és x időn belül ezt a valakit megtalálja. Mivel annyira nem rossz ember, és nem is hülye, biztosan normális nőt fog találni. Normális nővel pedig nyugodtan haverkodhat a lányom. Nem féltem a velem kialakult kapcsolatát, mert az szoros, nem félek, hogy jobban szeretné a másik nőt.

Szörnyű ahogy viselkedsz, ilyen gyenge és kicsinyes ember lennél? Nem hogy örülnél, hogy még egy ember szeretheti a lányodat, ez nagyon ritka. Gondolom, ha lenne párod, természetesnem tartanád, hogy megismeri a lányod. Mert az is. Remélem tartós kapcsolata lesz az exednek, és egyszer neked is.

2016. szept. 13. 20:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Te jol elbeszelgetsz magaddal....egy szoval nem irtam hogy jo lenne a regi ember....
2016. szept. 13. 20:56
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Ezen mit kell feldolgozni! Elváltatok, tudatában lehettél volna, h előbb-utóbb ez meg fog történni, h a párod tovább lép és a lányod is megismeri a választottat. Szerintem benned egy belső irigység van, h esetleg a lányod megszereti a nőcskét... Gonosz dolog tőled. A gyereknek így is nehéz, h anyu és apu külön van, ne nehezítsd meg neki, h kimutatod neki, h nem örülsz ha a nővel találkoznak...
2016. szept. 13. 21:27
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

Én teljesen megértelek, hasonló helyzetben vagyok. Iszonyatos érzés. Mondthat, írhat bárki bármit, akkor is nehéz elfogadni. Örülök, hogy valaki válás után könnyen beletörődött az új nőbe, nekem nem megy könnyen. Mondom úgy, hogy nem mondok a gyerekemnek rosszat róla. belülről örlődöm.

Kérdező, ha akarsz, írj privátot, hátha tudunk egymásnak tanácsot adni.

2016. szept. 13. 21:58
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
En is ilyen cipőben járok, sajnos mar két éve, mint a kérdező és a 7-es. En is szívesen fogadok privátban tanácsot. Annyit azért leírok, hogy az apa viselkedésétől fog függeni, hogy te ebben a szituációban hogyan érzed magad. Mert ezt is lehetne normálisan csinálni. Az en volt férjemnek ez nem megy....
2016. szept. 14. 03:46
 9/11 anonim válasza:

Azt is még tudod tenni a bíróságon,hogy , amennyiben van indokod, a látogatások korlátozását kéred. Vagy a látogatási jog megvonását. Nem kell mindenképp engedni,hogy találkozzon a lányos az apjával,ha ott rossz hatások érik....

Én megértem az érzéseidet, nem is biztos,hogy az a nő szereti majd. Szerintem egy idő után saját gyerekét akár a volt ferjedtől és ellopják a látogatások...

2016. szept. 16. 07:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Mitől félsz? Talán nem vagy elég jó anya?

Mert akkor a kislány, magától akar majd az apjához, és az "új anyukájához" költözni. És nincs az a bírósági ítélet, ami ezt megakadályozhatja.

Vagy csak szinplán külömbnek érzed magad nála? Tévedsz, nem vagy külömb.

Te nem tudtad (mondhatod magadnak, hogy nem is akartad) megtartani, megadni neki a családi hátteret. Hát most megkapja mástól. Ahogy a válás, ez is a te döntésed volt.

Vagy az a baj, hogy neked még mindig nincs senkid? Ezekszerint, mégsem olyan rossz ember, akitől menekülnie kell a nőknek...

2016. szept. 16. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!