Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan dolgozta fel mikor szetment a gyermekuk apjaval, es apukanak uj parkapcsolata lett?
Mivel nekünk nem jött össze, mindig is gondoltam, hogy valahol valakivel jobban összeillik, és x időn belül ezt a valakit megtalálja. Mivel annyira nem rossz ember, és nem is hülye, biztosan normális nőt fog találni. Normális nővel pedig nyugodtan haverkodhat a lányom. Nem féltem a velem kialakult kapcsolatát, mert az szoros, nem félek, hogy jobban szeretné a másik nőt.
Szörnyű ahogy viselkedsz, ilyen gyenge és kicsinyes ember lennél? Nem hogy örülnél, hogy még egy ember szeretheti a lányodat, ez nagyon ritka. Gondolom, ha lenne párod, természetesnem tartanád, hogy megismeri a lányod. Mert az is. Remélem tartós kapcsolata lesz az exednek, és egyszer neked is.
Én teljesen megértelek, hasonló helyzetben vagyok. Iszonyatos érzés. Mondthat, írhat bárki bármit, akkor is nehéz elfogadni. Örülök, hogy valaki válás után könnyen beletörődött az új nőbe, nekem nem megy könnyen. Mondom úgy, hogy nem mondok a gyerekemnek rosszat róla. belülről örlődöm.
Kérdező, ha akarsz, írj privátot, hátha tudunk egymásnak tanácsot adni.
Azt is még tudod tenni a bíróságon,hogy , amennyiben van indokod, a látogatások korlátozását kéred. Vagy a látogatási jog megvonását. Nem kell mindenképp engedni,hogy találkozzon a lányos az apjával,ha ott rossz hatások érik....
Én megértem az érzéseidet, nem is biztos,hogy az a nő szereti majd. Szerintem egy idő után saját gyerekét akár a volt ferjedtől és ellopják a látogatások...
Mitől félsz? Talán nem vagy elég jó anya?
Mert akkor a kislány, magától akar majd az apjához, és az "új anyukájához" költözni. És nincs az a bírósági ítélet, ami ezt megakadályozhatja.
Vagy csak szinplán külömbnek érzed magad nála? Tévedsz, nem vagy külömb.
Te nem tudtad (mondhatod magadnak, hogy nem is akartad) megtartani, megadni neki a családi hátteret. Hát most megkapja mástól. Ahogy a válás, ez is a te döntésed volt.
Vagy az a baj, hogy neked még mindig nincs senkid? Ezekszerint, mégsem olyan rossz ember, akitől menekülnie kell a nőknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!