Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki hogyan dolgozta fel mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan dolgozta fel mikor szetment a gyermekuk apjaval, es apukanak uj parkapcsolata lett?

Figyelt kérdés
Nem tudom miert erzem ezt de egyszeruen nem tudom elfogadni hogy apuka majd a 4 eves kislanyunknak bemutatja a not,es az en gyerekemhez hozza er stb.Tudom butasag de nem megy.....Kislanyomnak mi vagyunk voltunk a csaladja...

2016. szept. 13. 20:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Teljesen mas dolgokrol irtok.....Szornyu milyen gonoszak az emberek!Apuka meg egyutt eltunk mikor ivott utott vert....terhesegem ota,es csalt is.Meg mielott nekem alltok gyesbol nem tudtam lepni alberlet mellett,mivel szuleim nem elnek,szoszerint nincs senkim.Ha nem ivott nem volt vele gond.A gyereket ngyon szerette,es szereti is.2,5 eve kulon vagyunk de a gyerek meg soha nem latott minket senkivel ......!Nem is volt egyikunknek se senki.Sokat megakartuk probalni,de nem egyezunk....Ja es apuka hagyott el minket.!!!!En kozmunkan albiba lakok es soha nem volt es nem is lesz olyan hogy ne tudjak a gyerekemnek valamit is megadni!!!!!Es gen is faj hogy ez tortenik.Biztos ido es majd megszokom a helyzetet.
2016. szept. 16. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!