Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Füvezik az egyik fél? Másnak is volt már ilyen párkapcsolata?
Van egy hatalmas problémám.
megismertem egy pasit, akinek a lakótársa gyakran füvezik. Ezáltal a kiszemeltem is olykor (2hetente) elszív 1cigit.
Elmondása szerint, mivel alkoholt nem szokott inni, így ha nagyon kattog vagy nagyon le akar lazulni, akkor ehhez nyúl hogy bekábuljon és el tudjon aludni.
Én elmondtam a pasinak,hogy ezt nem tudom és nem is akarom tolerálni, mert zavar és problémás kapcsolatból léptem ki...nekem nem kell még egy bajos férfi.
Mire Ő azt mondta, hogy bízhatok benne, nem lesz baj...és ha megszabadul a lakótárs-havertól és esetleg összeköltözik velem, akkor a közeg is más lesz...és nem fogja csinálni.
Nagyon félek ettől az egésztől.
Odáig vagyok a pasiért...és szeretném is Őt. De nekem ez a füvezés hatalmas visszatartó erő, és rettenetesen zavar és kiábrándít. Kezdek félni ettől az egésztől.
Volt már valaki ilyenben?
Kizökkenthető ebből egyáltalán és van esélyem,hogy teljesen befejezi vagy felejtős?
ex barátnőmet vitték bele a barátnői a füvezésbe, eleinte csak hétvégéken nagy ritkán, aztán egyre gyakrabban, majd a végén azon kaptam magam, hogy otthon is sutyiban csinálja.
én dobtam azonnal mikor megtudtam hogy már otthon is csinálja.
őszintén már akkor is dobni akartam mikor megtudtam hogy "rászoktatták" a havi 1-2-3 alkalomra, mert hiába mondtam neki ennek nem lesz jó vége, meg hogy engem ez zavar nem igazán foglalkozott vele.
eleve utálom a kábítószereseket, a fű is ugyan olyan drog mint a többi, keményen rá lehet szokni, és nagyon nehéz lerakni.
tudom mert én is fűvel kezdtem, hétvégénként 1-2 slukk, majd pár hónap elteltével már alig vártam hogy jól beszívjunk a haverokkal.
aztán jöttek a szintetikusok, a heroinon kívül mindent kipróbáltam, a lényeg hogy mint mindenki én is fűvel kezdtem.
a füvesek állítják leginkább, hogy nem függők...pedig a fű okozza a legnagyobb lelki függőséget.
az alkoholhoz meg aztán elég demagóg hasonlítani a spanglit, az alkoholtól feloldódsz, a fűtől meg bepunnyadsz és közben flash-elsz.
Volt ilyen kapcsolatom. Ha füvezett úgy viselkedett mint egy óvódás, vagy rosszabb.
Én később nem úgy akarom a gyerekemet felnevelni, hogy kettőt kelljen. Érted mire gondolok, hogy a párom a segítségem helyett a hátráltatóm legyen.
Jaja de kis aranyosak itt egy páran. "amint megtudtam hogy már otthon is füvezik kidobtam" :D Persze gondolom apád mindennapi pálinkája sörikéje az mehet azzal probléma nincsen. Vagy ha hétvégente full részegre issza magát, végülis az teljesen oké hiszen buli van.
Hát kérdező ha téged ez ennyire zavar akkor jóvan' akkor szakíts vele. De ne hidd azt, hogy a fű egy olyan hűde nagy valami, valami nagy bűn lenne vagy ilyesmi. Max dohányt nem kéne mellé tekerni mert az tényleg ártalmas.
"Havi egy pohar bort emlitettem peldakent, mint ahogy azt latom nem olvastad. Attol egy felnott ferfi nem fog reszegen tancikalni."
Hát 1 szál "vicces" cigitől se fog magán kívül lebegve fetrengeni :D
Alkalmanként élek ilyenekkel, egy pohár bort kb 2-3x annyira érzek meg, mint egy átlagos cigit. Ilyen téren a fű egyetlen hátránya, hogy mivel nem tudod legálisan, fix forrásból beszerezni, kicsit azért lutri, hogy melyik mekkorát üt, de ezért kell új áruból nagyon keveset használni elsőre, és nem ájulsz el, probléma megoldva. Erre mondjuk a legjobb az lenne, ha lehetne hivatalos, legális keretek között, ellenőrzött minőséget venni, de hát álmodozhat ilyenről az ember idehaza :DD
Amúgy ez a kérdés még hányszor lesz feltéve? :D Esküszöm 3 naponta szembejön...
Mi honnan tudjuk, hogy téged zavar-e? Neked kell érezned.
Mi honnan tudjuk, hogy a pasid mennyire függött rá? Ezt csak ő tudja.
Mi honnan tudjuk, hogy befejezi-e? Az exem végleg lerakta 1-2 év alkalmi használat után és azóta semmit nem használ, más ismerősöm meg inkább rákapott a keményebb dolgokra (mondjuk ő soha nem is állította, hogy le fog szokni)
Ezeket csak a pasi meg te tudhatjátok.
Igen volt ilyen kapcsolatom : nem all fel neki 3x evesen, mindig faradt,ingerult ( elvonasi tunetek) es nem emlekszik egy cdomo mindenre,ami miatt rengrteget veszekedett velem. Igy szakitottam ,mert elegem lett,h egyre tobbet jart el az snyjahoz meg baratjahoz inni meg fuvezni.
Ilyenre az a megoldas,h megszabadulsz tole.
N
En pl a fünek a szagat se birom elviselni.
Havi kb 2szer spidezek hetvégén,párommal. Soha nem szoknék rá, tudok nemet mondani és ez csak akarat kerdese.
Pl én nem iszok.
Van aki tolerálja van aki nem. Engem meg más véleménye hidegen hagy.
Kérdező,sztm tulreagálod,de ha nem teszi le és téged ennyire zavar,akkor mi a kérdés.
n25
Nem kéne. AZ mindegy, hogy füvezik vagy iszik, de lazulásra és alvásra használja. Aki csak farmakológiai ágensek mellett érzi jól magát, még rosszabb, tud ellazulni, az veszett ügy. Igyon egy pohár pezsgőt szilveszterkor vagy társaságban, gyújtson rá, de otthon a négy fal között ne tegye.
A másik okom, hogy a fél családom függ valamitől (kábszi, pia, dohány), úgyhogy eszemben sincs bármiféle függőséget okozó szert megtűrni a háztartásomban. Hajlamos vagyok rá, tuti rákattannék bármi ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!