Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Füvezik az egyik fél? Másnak is volt már ilyen párkapcsolata?
Van egy hatalmas problémám.
megismertem egy pasit, akinek a lakótársa gyakran füvezik. Ezáltal a kiszemeltem is olykor (2hetente) elszív 1cigit.
Elmondása szerint, mivel alkoholt nem szokott inni, így ha nagyon kattog vagy nagyon le akar lazulni, akkor ehhez nyúl hogy bekábuljon és el tudjon aludni.
Én elmondtam a pasinak,hogy ezt nem tudom és nem is akarom tolerálni, mert zavar és problémás kapcsolatból léptem ki...nekem nem kell még egy bajos férfi.
Mire Ő azt mondta, hogy bízhatok benne, nem lesz baj...és ha megszabadul a lakótárs-havertól és esetleg összeköltözik velem, akkor a közeg is más lesz...és nem fogja csinálni.
Nagyon félek ettől az egésztől.
Odáig vagyok a pasiért...és szeretném is Őt. De nekem ez a füvezés hatalmas visszatartó erő, és rettenetesen zavar és kiábrándít. Kezdek félni ettől az egésztől.
Volt már valaki ilyenben?
Kizökkenthető ebből egyáltalán és van esélyem,hogy teljesen befejezi vagy felejtős?
Nagyon sok ismerosom elsziv alkalmankent egy szal fuves cigit es full normalis emberek emellett. Az egyetemistak nagyobb szazaleka fuvezik neha szerintem mint amennyi nem.
Ettol meg nem egy fuggo drogos valaki a masik. Illetve ha elkezdi toleralhatatlan mennyisegben szivni, akkor akarmikor lelephetsz mellole. De a fu azert meg nem kokain meg meth meg tarsai :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!