Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy nem akar szexelni?

Figyelt kérdés
Màr régóta eszem magam ,mert a párommal nem szexelünk.Hónapokóta küszködöm ezzel a problémàval és igyekszem helyre hozni,de mostmàr ugy gondolom,hogy hiàba.Hosszu ideig nem szexelünk,amikor ràkérdezek,hogy miért àltalàban ossze veszünk,aztàn màsnap jön azzal,hogy igazam volt és vàltoztatni fog az nap szexelünk ,de érezhető,hogy muszajból,nem pedig azért,mert igazàn kivàn utàna pedig megint 2,3hétig semmi amig ujból szóba nem hozom és àlandóan igy megy,mâr nem is akarom szóvà tenni,mert bele untam .Az ég vilàgon màr mindent meg probàltam,hogy feldobjam a kapcsolatunk ,de hiàba.Meg csalàsról nem hinném,hogy szó lenne,mert munka utàn egész nap együtt vagyunk.nagyon bànt a dolog,és nem szeretném igy leélni az életem.
2017. febr. 7. 23:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A kornak ehhez nem sok köze van (60F), elég sok hasonló problémát olvasok itt ilyen, vagy fiatalabb pasikról.

Nagyon kicsi szexuális igényű emberek is vannak - de te meg ne tedd tönkre a következő 40 évedet, 2-3 hetente, az évi 20 alkalom, tehát egy 0 hiányzik a végéről

2017. febr. 8. 10:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy jártam.Megunt az exem,elhagyott.Mondta,h boldog,de nem volt az.Elhidegült,szerintem törődj bele,h ennyi.Nem negyven évesek vagytok,h könyörögni kelljen egymásnak..24 F
2017. febr. 8. 11:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálam is így volt, simán eltelt egy hét a kapcsolat vége fele úgy hogy nem szexeltünk, ráadásul külföldön dolgozott 4-5 hetente járt haza. Aztán mikor közölte hogy nem szerelmes, már világos volt minden.
2017. febr. 8. 20:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálunk pont ugyanez a probléma, mintha csak én írtam volna. Én 23 éves nő vagyok a párom meg 38 éves. Egyszerűen nincsen rá semmi magyarázata de én már úgy látom hogy ez egy megoldhatatlan probléma :'D
2017. máj. 4. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!