Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem szexelni a barátom? Fiúk, akik hasonlóak, mint a barátom, várom a válaszotokat.
11, 10*
Kommunikácuó mindkettőtöknek.
Egy.kapcsolatba ki sértődik meg????? XD
Csak az ovisok.
Nekem is volt ilyen. Egész nap gép előtt ülés után "fáradt" volt, és ment aludni 10-kor, pedig általában fent szokott lenni 3-4-ig. Érdekes, a mostani párom hazajön a (fizikai) melóból, és már mászik is rám, aztán kicsit később újra.
Ha nem egyeznek ilyen téren az igényeitek, akkor vagy mondj le róle örökre, hogy elég lesz a szex, vagy dobd ki, mert ez így csak egyre több veszekedést fog szülni.
"ő is engem, ezzel nincs baj"
Bizony könnyen lehet, hogy csak ezzel van baj.
Szóval nem éltek együtt a leírásból ez jön le, és ilyenkor lenne alkalmatok. Lehet te úgymond ilyenkor pótolnál és a minimum lenne a kettő és esetleg még a 3 is. Mi se élünk együtt, így nekünk is korlátozott, de mi ezt megtudtuk beszélni.
Nagyon egyénfüggő, hogy kinek mennyi az elég, ráadásul aki este szexelt az van hogy reggel nem akar, hiába maradt ki előtte egy hét, és fordítva ha reggel úgy készül hogy akar, lehet estiről lemond ha egyébként is fáradt.
Ha jól értem ez a két alkalom adatik meg nektek, nem várhatod el, hogy mint a nyulak kiéhezetten rád másszon és van 4x adjon neked. Mert ahány ember annyi igény, ez mi már tisztáztuk is a párommal, hogy nagyjából együttélés esetén ő számára mennyi lenne az ideális.
Annyit tudsz tenni, hogy a heti egyet fixen megbeszéled vele, hogy lehet péntek fáradt de akkor szombat legalább legyen valami, mert neked ez kell, szükséged van erre a törődésre ilyen téren, szerintem megérti.
De szerintem általánosságban ezt meg is kapod, csak ez neked kevés, hát ezzel nem tudsz mit tenni, nem mindenki akarja gyorsan pótolni a kimaradt napokat utólag :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!