Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez tényleg szemétség volt?
Ez ilyen kettős dolog szerintem.
Neked abban van igazad, hogy most mért ne lehetne az, amit te szeretnél.
DE ha tudod, hogy a barátnődnek ez fontos, akkor miért nem lehet ilyenkor olyan program, amit ő szeretne? Az év összes többi napján mehet az, hogy egyszer te választol programot, egyszer ő, vagy egy szombat este buli helyett otthon maradtok mert te otthon szeretnél lenni, de ha neki fontos a Valentin nap, akkor szerintem hadd legyen az, amit ő szeretne.
Szerintem azért reagált így, mert neki fontos, és szeretné, ha neked is fontos lenne egy minimális szinten, és rosszul esett neki, hogy te le se sz*rod.
De ettől függetlenül nem kellett volna megsértődnie, simán el is mondhatta volna, hogy nem tetszett a vicced neki és rosszul esett, mert neki fontos.
Így járt.A Valentin nap a párokról szól és nem a nőkről.Arra ott a nőnap.Gondolon férfi napot nem tart?Csak elvár...
Én Bálint napit szoktam ünnepelni....
A hármas válaszolóval teljes mértékben egyet értek.
19/L
Max 2 óra az egesz, ennyit teis kibirsz.
Gondolj bele, a veszekedes es sertodes tobb ideig rart el. Akkor melyiket eri meg jobban?
Amugy en is egy faszsagnak gondolom a valentinnapot, de ez nem nagy ár. Főleg ha belegondolsz hogy este mit kapsz érte cserébe hogy ekkora lovag voltál. A p*na nagy ur!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!