Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hozzámennétek olyan férfiho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hozzámennétek olyan férfihoz aki hátrányos családdal rendelkezik, és ha baj van mindig a párotokra támaszkodnak? (Állandó anyagi gondok, családi balhék, primitívség)

Figyelt kérdés

Hiába szeretem a páromat, sajnos a családja ijjesztő számomra. Már sokszor veszekedtünk miattuk, és a párom sajnos eléggé anyás is.

Ti mit tennétek? Van valaki aki hasonló helyzetben van/volt már?

27n

2017. febr. 7. 17:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
59%

Egyrészt, én mindig műszaki suliba jártam, ott azért rengeteg olyan sráccal találkozol, aki rájött, hogy a kis egy földutas falujából csak akkor jut ki, ha tanul.

Abban van igazság, hogy egy fiú akár diploma nélkül egy jó műszaki szakközéppel is kijuthatott onnan, és lehetett belőle egy jó technikus (ez alatt nem gyári sormunkást értek), és nem feltétlen ment mindenki egyetemre.

De ahogy mondtam, ennek az is az oka, hogy mára a női szakmák nagy része ami nélkülözi a diplomát vagy kihalt, vagy egyszerűen nem lehet megélni belőlük. Egy férfi számára ott a lehetőség, hogy mondjuk egy építőipari suli után máris mozduljon.

Viszont nézd meg a menekülteket például. A többségük fiatal 35 alatti férfi. Miért? Mert egy férfi sokkal könnyebben megmozdul, sokkal könnyebben nekivág egyedül, és könnyebben is talál bármilyen (akár alja munkát) azért, hogy eltűnjön onnan, ahol van.

Nagyon kevés nő vág neki akár egy háború sújtotta területről egyedül, egy nő nem mondhatja azt, hogy majd belevág valami fizikai munkába bárhol, amihez csak a két keze kell, így aztán többségükben maradnak is ilyen helyeken.

2017. febr. 8. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!