Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hozzámennétek/elvennétek a párotokat 1 év után?
Ha a szívemre és az agyamra hallgatok, soha nem megyek hozzá, mert számomra a házasság intézménye undorító.
De mivel neki ez szentség szinten van meg, én betörök és 8 év után talán kötélnek állok.
Az, hogy az érzelem kihűl és ettől te a kapcsolat végét látod, az azt jelenti, hogy nem akarsz vele együtt lenni jóban-rosszban. Én vele akarok lenni életem végéig jóban-rosszban és tudom, hogy lesznek mélypontok, nehézségek, de sok-sok boldogság is lesz benne. Ehhez nem szívvel (nemi szervekkel), hanem ésszel kell kapcsolatot építeni.
Tényleg érdekes, hogyan változik az idők során minden, a kapcsolatok is.
A szüleim és a nagybátyámék is egy félév után esküdtek és máig boldogan élnek.
Ma meg 5-10 évig is járnak az emberek és utána szakítanak, mert kihűlt a dolog.
Jó persze én is azt mondom, amíg nem anyagilag függetlenek a szülőktől, addig felesleges megesküdni, de utána miért ne lehetne megpróbálni, ha járnak is tönkremehet a dolog, ugyanúgy, mint ha megesküdtek volna.
Mi is eljegyeztük egymást kb. ennyi idő után és utána nem telt el teljesen még egy év és össze is házasodtunk. Mondjuk mi elég hamar összeköltöztünk, tehát a házasság előtt összvissz több mint egy évet együtt is éltünk. Jó a házasságunk, nagyon szeretjük egymást, nem bántuk meg. Egyébként a szüleim is kb. ennyi idő után házasodtak.
Igazából az, hogy mennyire ismerték meg egymást attól is függ, mennyi időt töltöttek együtt. Nyilván ha egy héten kétszer találkoztak kevésbé, mint ha együtt is laknak már egy ideje.
Nem, de azt írtad, hogy eljegyzés volt 1 év után, az még messze nem házasság! Az eljegyzés csak valamiféle elköteleződés iránti hajlandóságot fejez ki, semmi többet. Unokaöcsém már lassan 2 éve higy eljegyezte a barátnőjét és még mindig nem vette el, lehet nem is fogja.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!