Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hozzámennétek/elvennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hozzámennétek/elvennétek a párotokat 1 év után?

Figyelt kérdés
Két barátom most jegyezte el egymást, 1 év együtt járás után. Persze, nem az időtől függ, hogy boldogok lesznek-e, de még olyan fiatalok (23 évesek) és 1 év szerintem kevés idő ahhoz, hogy tényleg lássák, ők-e egymásnak az igazi. Szerintetek? Ti belevágnátok ennyi idő után? Nekem 3 éves kapcsolatom van, de már kezdenek kicsit kihűlni az érzések.
2014. okt. 23. 13:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. okt. 23. 13:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem,a hazassag csak tinkre tesz mindent,1 eb akatt nem leget megismerbi igazan a masikat
2014. okt. 23. 13:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Az eddigi tapasztalataim szerint nem, de mostanában nem is akarok házasodni.
2014. okt. 23. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:
A jegyben járás nem egyenlő a házassággal. Lehet csak 2-3 év múlva kelnek egybe.
2014. okt. 23. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha a szívemre és az agyamra hallgatok, soha nem megyek hozzá, mert számomra a házasság intézménye undorító.

De mivel neki ez szentség szinten van meg, én betörök és 8 év után talán kötélnek állok.

Az, hogy az érzelem kihűl és ettől te a kapcsolat végét látod, az azt jelenti, hogy nem akarsz vele együtt lenni jóban-rosszban. Én vele akarok lenni életem végéig jóban-rosszban és tudom, hogy lesznek mélypontok, nehézségek, de sok-sok boldogság is lesz benne. Ehhez nem szívvel (nemi szervekkel), hanem ésszel kell kapcsolatot építeni.

2014. okt. 23. 13:14
 6/9 anonim válasza:

Tényleg érdekes, hogyan változik az idők során minden, a kapcsolatok is.

A szüleim és a nagybátyámék is egy félév után esküdtek és máig boldogan élnek.

Ma meg 5-10 évig is járnak az emberek és utána szakítanak, mert kihűlt a dolog.

Jó persze én is azt mondom, amíg nem anyagilag függetlenek a szülőktől, addig felesleges megesküdni, de utána miért ne lehetne megpróbálni, ha járnak is tönkremehet a dolog, ugyanúgy, mint ha megesküdtek volna.

2014. okt. 23. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Mi is eljegyeztük egymást kb. ennyi idő után és utána nem telt el teljesen még egy év és össze is házasodtunk. Mondjuk mi elég hamar összeköltöztünk, tehát a házasság előtt összvissz több mint egy évet együtt is éltünk. Jó a házasságunk, nagyon szeretjük egymást, nem bántuk meg. Egyébként a szüleim is kb. ennyi idő után házasodtak.

Igazából az, hogy mennyire ismerték meg egymást attól is függ, mennyi időt töltöttek együtt. Nyilván ha egy héten kétszer találkoztak kevésbé, mint ha együtt is laknak már egy ideje.

2014. okt. 23. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem korai, ha Ők úgy érzik! :) Persze én úgy látom, hogy együttélés nélkül butaság. Én a barátommal fél éve élek együtt, azt hittem ugye jönnek majd a gondok, nehézségek, alkalmazkodás... csodák csodájára életemben nem csalódtam még ennyire kellemesen semmiben, mert az összeköltözés minket még jobban összekovácsolt és a hiányosságok, amiket éreztem, eltűntek. Nem tudom miért van ez, 1,5 évig járogattunk egymáshoz, sokat veszekedtünk, martuk egymást, reménytelennek tűnt... úgy néz ki ez az összeköltözés nekünk csak jót tett és szeretnék már eljegyzést, de ha várni kell, engem nem fog zavarni, én annak nagyon örülök, hogy olyanok hangzanak el most már rólunk, hogy "mintapár" vagyunk :D És én egyenlőre megelégszek ezzel, mert ez az összeköltözés is hatalmas lépés volt az életünkben :)
2014. okt. 23. 14:51
 9/9 kolosszus22 ***** válasza:

Nem, de azt írtad, hogy eljegyzés volt 1 év után, az még messze nem házasság! Az eljegyzés csak valamiféle elköteleződés iránti hajlandóságot fejez ki, semmi többet. Unokaöcsém már lassan 2 éve higy eljegyezte a barátnőjét és még mindig nem vette el, lehet nem is fogja.

27F

2014. okt. 23. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!