Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tök sokat hisztiztem a pasimna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tök sokat hisztiztem a pasimnak, nagy nehezen megbocsátott, de megint nem bírok magammal, belekötök mindenbe, ellenőrizgetem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 15:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
10: szerencsére nem ez a helyzet. Persze, anonim oldalon mondhatok akármit, de legyen ez a biztosíték, hogy felesleges lenne hazudnom. Volt papucs pasim amúgy, az mellett hisztiztem a legtöbbet.
2017. febr. 7. 16:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Figyu,nálam mindig az jelzi egy kapcsolat végét,hogy elkezdek hisztis lenni és minden apróság idegesít.Holott egy életvidám,kiegyensúlyozott lány vagyok és utálom a veszekedést.Ha valaki kiváltja belőlem a hisztit,az már rossz ómen,neked is érdemes lenne elgondolkodnod,hogy a megfelelő partnerrel vagy-e :)
2017. febr. 7. 16:23
 13/18 anonim ***** válasza:

11-essel abszolut egyetertek.

Szinglikent lehet megfigyelni milyenek vagyunk igazibol. De kulonbozo pasik kulonbozo dolgokat hoznak ki belőlünk (es viceverza).

Szerintem nincs olyan hogy valaki olyan gaz alkat hogy mar pokolba valo. Csak rossz emberek kerulnek ossze, rossz az egyutt allas, na olyan van sok. Kivulrol lehet gyonyoruen megfigyelni a parkapcsolatokat. Vagy mikor a legjobb baratod/ baratnod valtozik meg egy parkapcsolatban.... nincs olyan hogy valaki gaz. Csak kivalto okozatok vannak.

Mondok egy egyszeru peldat. Van hogy ugyanaz a mondat (pl egy kérés) mastol rosszul esik, vagy idegesit, de ha olyan illeto keri, aki ugy hat ram, tan meg boldogan teljesitem is, sôt tobbet adok...

Most akkor melyik voltam en valojaban? Egyiksem es mindegyik. A parkapcsolatok (es nem csak szerelemben) baromi osszetettek. Minden ember hat egymasra. Nincs olyan hogy hazisarkany csak egy olyan allapot amiben azza valik a nő. Nincs papucs ferj csak egy olyan allapot ahol azza valik a ferfi. Ha valtoznak a korulmenyek hoppa erdekes modon az emberek is... erre vegtelen peldat latunk. Akkor nem valtoznak meg ha a korulmenyek sem...

szerintem altalaban tul beszukulten gondolkodunk egymasrol es ezert nem ertjuk egymast soha. Mert nincs ket egyforma viselkedes egy embernel, mindenki felé.

Én is van akivel hulyulok de van akivel nem is mernek mert olyan a kisugarzasa... sot van hogy hulyenek erzem magam egy emberrel mert egyszeruen erzem nincs meg a kozos hang. Vagy amikor azt erzem olyannal beszelgetek aki teljesen megert. Ennek ezernyi finom valtozatai vannak. Amikor azt hisszuk akivel vagyunk, a legjobbat hozza ki belolunk. De idovel kiderul megsem.

Itt (es nem csak itt) mindenki leegyszerusiti az emberi termeszetet. Pedig az egy baromi bonyolult tortenet...

2017. febr. 7. 16:29
 14/18 anonim ***** válasza:
A pasid gondolom rosszul kezeli. Nekem hisztizhetnél, az összes hajad is kitéphetnéd, én mosolyogva végignézném.
2017. febr. 7. 16:31
 15/18 Sunshinedoll ***** válasza:

Békülj ki magaddal. Szerezz valami hobbit, ami kikapcsol, és amit szeretsz csinálni, dolgozz az önbizalmadon és az önértékeléseden.

Ha nincs okod féltékenykedni, akkor a saját magad iránt érzett bizonytalanságod váltja ki a hisztijeidet.

2017. febr. 7. 16:39
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

>megint nem bírok magammal, belekötök mindenbe, ellenőrizgetem

Például uralkodj magadon, ne köss bele mindenbe és ne ellenőrizgesd. Azért van agyad, hogy segítsen ebben. Ha tudod, hogy mit csinálsz rosszul, akkor képes vagy arra, hogy ne csináld. Ha nem megy, mert időnként elragad a hév vagy az indulat, akkor legalább minél gyorsabban kapcsolj utána, kérj bocsánatot, mondd meg, hogy igyekszel ezen változtatni és minél jobban figyelni erre. Ha folyamatosan próbálsz uralkodni magadon, előbb-utóbb megszokod és megváltozol.

2017. febr. 7. 16:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Keress fel egy pszichológúst vagy egy szigorú domot aki megnevelne!
2017. febr. 7. 16:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Hisztis pi😃csa.Én kina😃sztalak volna...
2017. febr. 7. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!