Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mertek fingani a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mertek fingani a párotok előtt mikor eszik?

Figyelt kérdés
Tökre érdekel, válaszokat kérek erre az érdekes kérdésre

2017. febr. 7. 13:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Sok év alatt,volt rá példa, de nem direktbe.

Sok év együttlétnél, minden előfordulhat.

2017. febr. 7. 14:25
 12/22 anonim ***** válasza:
74%
Nem fingunk egymás előtt,nem állatok vagyunk.
2017. febr. 7. 14:31
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Evés közben nem szabad fingani, mert a vákum beszippanthatja a szádban lévő ételt, és fulladást okozhat.
2017. febr. 7. 14:38
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
Volt már ilyen, de nem direkt...jót röhögtünk rajta.
2017. febr. 7. 14:48
 15/22 anonim ***** válasza:
86%

Nem szokasom nemhogy a parom de masok elott se fingani de meg akkor sem ha eszik.

Hahaha de vicces kerdes.

2017. febr. 7. 15:09
 16/22 anonim ***** válasza:
74%

Ha véletlenül kijön 1 évben egyszer,pont kaja közben.Hát istenem, nem a leggusztább, de ez van.

De viszont gyakran és szándékosan ezt csinálni szerintem tahóság. Én alapból nem vagyok annak a pártján,hogy fingjunk egymás előtt. Ahogy írtam, ritkán belefér, de amikor valaki napi szinten fingik a másik előtt és nem zavarja,szerintem az gáz, én igyekeznék kimenni egy másik helyiségbe,vagy halkan elintézni, nem úgy,hogy más is hallja. Szerintem bunkóság,mégha természetes dolog is.

A párunknál meg szerintem jó,ha megmarad több év után is a vonzalom.És nem hiszem,hogy egy állandóan fingó,böfögő ember annyira vonzó

2017. febr. 7. 16:01
 17/22 anonim ***** válasza:
67%
Te egy 6 éves értelmi szintjén állsz, ha ezt a kérdést komolyan gondoltad. Paraszt.
2017. febr. 7. 16:44
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha véletlen baleset és mégis kijön akkor bocsánatot kérünk, de nem fújjuk fel hogy hú.. De igyekszünk ezt elkerülni azért :D
2017. febr. 7. 18:16
 19/22 anonim válasza:
Mi szoktunk egymás előtt, mert ha egyszer kikívánkozik, akkor annak ki kell jönnie. Rendeztünk fingó versenyt is már, hogy ki tud nagyobbat és büdösebbet. Nem emlékszek a végeredményre, mert elájultam közben. De a lényeg, ha egyszer finganod kell, akkor fingjad ki magad. Főleg egy igen jó csülkös bableves után.
2017. febr. 7. 23:13
 20/22 anonim ***** válasza:

Simán!Nem is esne jól egyébként a kaja.

Még az ásványvízébe is én teszem a buborékot :)

2017. febr. 8. 05:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!