Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok a párotok előtt fingani? (lent)
Figyelt kérdés
(8 hónapja vagyunk együtt)
anyukám ma megkérdezte hogy szoktunk e egymás előtt. hát csak lestem. De szerinte ez nem baj ha igen teljesen normális dolog.
20 fölöttiek vagyunk
2013. aug. 14. 14:14
2/9 anonim válasza:
egy tartós kapcsolatban általában igen szoktak. Késöbb mondjuk gyerekvállalásnál lát ennél durvább körülmények között is. Vagy ha beteg vagy vagy bármi.
3/9 anonim válasza:
ha kicsúszik mert nagyon kell, az is más, de aki "ez természetes" címszó alatt folyamatosan odafingik a másik orra alá, vagy poénból, az egy ótvar paraszt.
4/9 anonim válasza:
Mi is szoktunk és volt, hogy a barátnőm durvábbakat eregetett, mint én.
De egyébként az a természetes, ha otthon elengedheted magad, nemtől függetlenül. Így is a munkahelyen/iskolában egész nap vissza kell tartani...
5/9 Pendulum92 válasza:
Hajjaj, a ház is beleremeg néha.
6/9 anonim válasza:
Ő barátom szokott eregetni, én nem nagyon :D
7/9 Amado atya válasza:
Természetesen, oda-vissza megy a dolog. :)
8/9 anonim válasza:
Szándékosan nem:) De pl ha alszunk, akkor képtelenség visszatartani... De pl a szüleim szándékosan is. Már amikor még együtt voltak.
27/N
9/9 anonim válasza:
Egy kapcsolat akkor mélyül el igazán,ha merünk egymás előtt fingani.Legalább is ezt mondják! :)
A volt párom előtt én is eregettem,ő is előttem,de sosem volt belőle semmi probléma.Nevettünk egy jót,és minden ment tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!