Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm le akarja vágatni a hosszú haját 1 cm-es tüsire. Szerintetek hagyjam, vagy próbáljam őt lebeszélni?
Szerintem max. szólj neki, hogy talán nem lesz olyan szép, mint hosszú hajjal.
Aztán hadd csinálja, ha annyira kiváncsi rá. Te meg majd megmondod, hogy milyennek találod őt.
Végülis azért ez nem egy visszafordíthatatlan változtatás - idővel visszanő az a haj.
Hadd próbálgassa a frizurákat.
A legtöbb nő kíváncsi, és van aki elég merész is ehhez, hogy drasztikusan változtasson a külsején. Inkább most tegye, amíg szép fiatal arca van, mint 40-50évesen amikor már biztos hogy pocsékul fog állni neki.
Én megmondanám,hogy csinálja de viselje akkor a következményeket.
Egy nő hosszú hajjal nő.
Szerinted, ha te szeretnél vmit vásárolni már tök régóta, ami a vágyad, akkor te örülnél ha ilyen kérdést írna a párod ide?
Nos képzeld el, hogy a hosszú haj is tök nehéz és meleg tud ám lenni.
Én 18 éves koromig nem vágathattam le, mert mindenki szerint olyan szép volt, de nyaranta még kontyba is melegem volt. Fenék alatt ért, sokáig nem is bírtam kontyba vagy lófarokba tartani, így a fonást alkalmaztuk.
Én szerintem ki kéne próbálnod milyen a hosszú haj, de az igazán erős szálú dús sötét színű haj. Télen jó mert melegít, nyáron próbáld ki kb. 35 C fokba.
Én szeretem a hajam, de tudni akartam milyen érzés tüsin, így egyszer én is kipróbáltam. Olyan erős lett mint a drót huzal, minél rövidebb nekem annál erősebb.
Miután megtapasztaltam a rövid haj érzést, utána jó érzés volt tudni, hogy milyen így vagy úgy. Egy ideig tavasszal mindig vállig van a hajam, mert a nyakamnak is nehéz volt, de most megtaláltam a megoldást, hogy kényelmes a hosszú haj, mert szeretem a hosszú hajat is.
Én szerintem nem kéne szólnod neki, ha szereted rövid hajjal is szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!