Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm le akarja vágatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm le akarja vágatni a hosszú haját 1 cm-es tüsire. Szerintetek hagyjam, vagy próbáljam őt lebeszélni?

Figyelt kérdés
Oldalt és hátul ráadásul szeretné géppel felnyiratni.
2017. febr. 7. 12:40
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
68%

7:

De most nem az alapból "jó csajságról" van szó.

Te is esélyesen jó csaj vagy. Szép arcod, jó alakod van. Nyilván hogy felnyírtan is bejössz a férfiaknak.

Én is, és a legtöbb férfi is megdugna téged normális, nőies, szép hosszú hajjal és rövid vagy felnyírt hajjal is, nagyon esélyesen.

Itt most nem erről van szó. Hanem hogy 10-ből 9 nőn ÖNMAGÁHOZ KÉPEST A LEGJOBBAN a sima, nőies hosszú haj áll jól. Azt már csak elrontani lehet.

2017. febr. 7. 13:06
 12/32 A kérdező kommentje:

10-es:

Az az oka, hogy mindig hosszú haja volt, és régóta kíváncsi rá, hogy milyen lehet rövid hajat viselni. Amíg nem volt stabil pasija, addig nem merte megcsináltatni, mert félt hogy nehezebb lesz pasit szereznie.

Most akarja kipróbálni, hogy stabil kapcsolata van.

2017. febr. 7. 13:12
 13/32 anonim ***** válasza:
58%

Dobd. Hidd el, fog találni mást kopaszon is.

A pasik meg itt mondják mindig, hogy megdugni a dagadt, ronda csajokat is megdugnák.

2017. febr. 7. 13:13
 14/32 anonim ***** válasza:

Annyira kicsi haj szerintem senkinek sem áll jól. A normális hosszúságú, de fiúsan rövid haj viszont jól áll olyan lánynak, akinek nagyon nőies, szép arca van.

Pl neki másmilyen hajat el sem tudnék képzelni, annyira aranyos: [link]

2017. febr. 7. 13:46
 15/32 anonim ***** válasza:
75%
14: jesszus, ez ijesztő volt, mintha szellemi fogyatékos lenne
2017. febr. 7. 13:52
 16/32 anonim ***** válasza:
53%

#15 mármint a képen látható csaj, vagy a #14 válaszoló?

mert szerintem mind a kettő az...

2017. febr. 7. 14:13
 17/32 anonim ***** válasza:
79%

Hmmm... azért a válaszok olvastán elgondolkodtam, hogy amikor én panaszkodtam, hogy amikor a párom (férfi) drasztikus stílusváltáson ment át és csalódott voltam, mert én nem ilyennek szerettem bele, akkor jött az oltás, hogy "nem is szereted igazán", meg hogy "felszínes vagy, csak a külseje miatt vagy vele". A jelek szerint némi kettős mérce érvényesül, ha egy férfi változtatja meg a külsejét drasztikusan, vagy ha egy nő...

Na mindegy. Annak ellenére, hogy a párom kihagyott a döntésből, amikor én levágattam a hajam, előtte kikértem a véleményét és ha nagyon-nagyon tiltakozott volna, akkor nem vágattam volna le. Pont azért, mert átéltem a másik oldalt, hogy mennyire illúzióromboló, amikor a párom drasztikusan megváltozik ahhoz képest, amilyennek megszerettem. Szóval megkérdeztem a párom, hogy mi a véleménye és azt mondta, próbáljuk meg. A tényekhez hozzátartozik, hogy egy hétig nagyon nagy ellenérzései voltak a hajvágás után, nehezen tudta megszokni a változást és kimondottan rosszul esett, hogy nem néz rám vágyakozva, sőt, kimondottan kerülte, hogy rám kelljen néznie. (Miközben a környezetemben mindenki áradozott, hogy mennyire jól áll az új frizura, megfiatalított, mindig így kéne hordanom, stb.). Aztán kb. egy hét után a párom elém állt és közölte, hogy el kell ismernie, hogy tényleg jól áll a rövid haj, és most, hogy már megszokta, neki is tetszik.

(Mondjuk én nem tüsire vágattam, hanem kb. fülig érő bubifrizurám lett.)

2017. febr. 7. 15:02
 18/32 anonim ***** válasza:
81%

Nekem sem tetszene az ötlet.

Szerintem mondd el neki érthetően,hogy nem örülsz neki, jobban örülnél ha fokozatosan próbálná ki,hogy jól áll -e a rövidhaj.

Kezdetben vágasson egy vállig érő hajat.Ha szereti ,de még jobban szeretné rövidebben,akkor próbáljon ki egy short bobot. Ha az is szuperül áll,akkor el lehet gondolkozni rajta,hogy egy még rövidebbet próbáljon ki.

De így hosszú hajból hirtelen 1 cm-est vágatni őrültség.

Egyébként vannak olyan programok,amivel meg lehet nézni,hogy egy adott haj hogy állna neki. Érdemes ilyet is megnézni, mert tényleg hatalmas esély van rá,hogy nem fog neki jól állni.

Nyilván az ő teste,ő hozza meg a döntést.De a véleményedet igenis elmondhatod neki

2017. febr. 7. 16:12
 19/32 anonim ***** válasza:

17:

Mindig kettős mérce érvényesül. Fordítva is. Erről beszélni semmi értelme.

Ha férfi lenne a kérdező, akkor is ugyanez menne, csak fordítva.

2017. febr. 7. 16:24
 20/32 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom ezen mit kell annyit agyalni... Ha nem áll neki jól, akkor hamar vissza fog nőni hosszabbra.
2017. febr. 9. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!